Klantbeoordelingen

9,8/10 151 reviews
Sorteren op:

Reviews

10,0/10
“Leuke avond ”
Martijn van Lent | 18 augustus 2021
We hebben een avondvaart gedaan in een 650 sloep. Heerlijk rondje Sneek gedaan. Een aanrader en lekker rustig op het water.
Hygiëne
10,0/10
Algehele ervaring
10,0/10
10,0/10
“Sloep 550 1e keer”
Monique Lenderink | 18 augustus 2021
Wij vonden het heerlijk om zelf te varen en in deze mooie sloep. Helemaal niet moeilijk, en kregen een goede uitleg voor we weg gingen van een jonge man. Met veel geduld werd verteld hoe alles werkte.
Alles schoon en lijkt wel nieuw. We kregen er een duidelijke routekaart bij.
De picknickmand was rijkelijk gevuld met hapjes en broodbeleg, we hebben ervan zitten smullen. Wat we vergeten waren was drinken meenemen ( zat ook niet in de mand ) .
En het weer was geweldig.
Als we weer in Friesland zijn huren we zeker nog een keer deze sloep bij jullie.
Hygiëne
10,0/10
Algehele ervaring
10,0/10
10,0/10
“sloephuur”
Kikkert | 17 augustus 2021
Hygiëne
10,0/10
Algehele ervaring
10,0/10
10,0/10
“Super sloep, echt een aanrader !”
Gerjan en Roma | 16 augustus 2021
Mooie sloep. Vriendelijk en behulpzaam personeel.
Hygiëne
10,0/10
Algehele ervaring
10,0/10
10,0/10
“Uitstekend”
Jos Beltman | 13 augustus 2021
Het was prima geregeld, goed uitgelegd en vriendelijke mensen. Zeer zeker een aanrader.
Hygiëne
10,0/10
Algehele ervaring
10,0/10
10,0/10
“Bootje huren”
Jan Berger | 12 augustus 2021
Sloep was top en we hebben er zeker van genoten.
Goed ontvangst en uitleg.
Vriendelijke mensen die zeer hulpvaardig zijn met het ophalen en inleveren.
Zeker een aanrader voor een mooie vakantie of dagje uit.
Hygiëne
10,0/10
Algehele ervaring
10,0/10
10,0/10
“Wonderful staff, fantastic boat, great time on a 3-day trip.”
Peter Jelonek | 11 augustus 2021
The staff is extremely pleasant, knowable, and caring. The boat was clean and ready on time. The staff explained operation of systems patiently and in detail. During the three-day trip the boat operated flawlessly, and it was equipped with everything that was needed. The fuel usage was minimal. I had a fantastic time and would recommend this company to anyone who wants a hassle-free holyday and a fantastic sloop.

Peter, Florida USA
Hygiëne
10,0/10
Algehele ervaring
10,0/10
10,0/10
“Uitstekend”
Jos Beltman | 11 augustus 2021
Het was prima geregeld, goed uitgelegd en vriendelijke mensen. Zeer zeker een aanrader.
Hygiëne
10,0/10
Algehele ervaring
10,0/10
10,0/10
“Perfecte dag op een perfecte sloep.”
Angela | 11 augustus 2021
Wij hebben de 6.50 classic gehuurd met lunch. De boot was comfortabel en makkelijk te besturen. Lunch was perfect maar wel heel veel. Service en uitleg bij het ophalen en terugbrengen van de sloep was super; een vriendelijk en enthousiaste team!
Al bij al een een geweldige dag dat zeker aan te raden is.
Hygiëne
10,0/10
Algehele ervaring
10,0/10
10,0/10
“Fantastische dagje varen”
Robert Jonkman | 11 augustus 2021
We hebben genoten van de sloep, de ontvangst, service en bij terugkomst.

De sloep was netjes en heerlijk om mee te varen.
Hygiëne
10,0/10
Algehele ervaring
10,0/10