Klantbeoordelingen

9,8/10 183 reviews
Sorteren op:

Reviews

10,0/10
“Rust en klasse”
Joep Athmer | 3 november 2022
Zoals altijd een prima uitleg over de sloep, zeer hulpvaardig met wegvaren en aanmeren en mooie kaarten met routes...

Varend door smalle sloten, over meren en aanleggend bij leuke gelegenheden geniet je van het Friese landschap en begrijp je wat onthaasten en genieten op de Friese meren betekent....
Hygiëne
10,0/10
De sloep
10,0/10
De service
10,0/10
8,0/10
“Lekker herfst varen”
Rouwette | 1 november 2022
Eind oktober een sloep gehuurd bij langweerdersloep. Prima perfect onderhouden boot en goede instructie. Heerlijk met vrienden en kinderen genoten van de Friese wateren. Volgend jaar weer.
Hygiëne
8,0/10
De sloep
8,0/10
De service
8,0/10
10,0/10
“Wat een geweldige weekend”
Peter en Tineke | 22 oktober 2022
Half oktober hebben we een weekend lang de 7,5 meter sloep gehuurd en een huis op het park. Wat hebben wij 2 geweldige dagen gehad. Alles was zo goed geregeld en de sloep was prachtig. We hebben 2 dagen iets van 6 uur gevaren door de mooiste natuur en de leukste dorpjes. Van het voorjaar gaan we zeker terug.
Hygiëne
10,0/10
De sloep
10,0/10
De service
10,0/10
10,0/10
“Huren sloep”
John | 26 september 2022
Alles is vooraf goed uitgelegd. Na terugkomst met de sloep weer goed ontvangen. Vriendelijke mensen.

Een aanrader.
Hygiëne
10,0/10
De sloep
10,0/10
De service
10,0/10
10,0/10
“mw”
Rita Bloo | 15 september 2022
mooie sloep en handig was de usb aansluiting
Hygiëne
10,0/10
De sloep
10,0/10
De service
10,0/10
10,0/10
“5 sterren sloep”
Karin | 15 september 2022
Wij hebben zondag last minute een sloep gehuurd en werden zeer vriendelijk geholpen. De sloep was prachtig en maakte niet veel lawaai.
Heerlijk gevaren. Ook de jongens die helpen bij vertrek en aankomst waren bijzonder vriendelijk en behulpzaam. Mijn complimenten.
Hygiëne
10,0/10
De sloep
10,0/10
De service
10,0/10
9,2/10
“prachtige plek bij een gezellige en levendige passanten haven”
Albert van Rijn | 14 september 2022
wat een mooie locatie zo dicht bij de passanten haven en bij de kern van het mooie Fries dorp Langweer.

Een villa voorzien van alle gemakken en een mooi uitzicht op de passanten haven.

Dichtbij allerlei recreatiehavens en ook bij het ,, strand " en de buiten fitnessruimte .
Netheid
10,0/10
De woning
8,0/10
Ligging
10,0/10
Personeel
8,0/10
Vakantie
10,0/10
10,0/10
“Excellent”
Valentijn | 13 september 2022
Prachtige vakantie, alles erop en eraan.
Netheid
10,0/10
De woning
10,0/10
Ligging
10,0/10
Personeel
10,0/10
Vakantie
10,0/10
10,0/10
“Geweldig”
Domiek Post | 10 september 2022
We hebben op dinsdagmiddag september 6 september jl. Een 650cm sloep mogen huren bij twirre.
Een geweldig bedrijf met geweldige service en geweldig personeel. Attent, vriendelijk, zeer service gericht en erg netjes. We komen volgend jaar zeker terug!! Bedankt!
Hygiëne
10,0/10
De sloep
10,0/10
De service
10,0/10
8,8/10
“Prachtige locatie”
Johanna | 9 september 2022
Een weekendje weg op Villapark Langweer was heerlijk. Uitzicht op de Langweerder Wielen.
Netheid
8,0/10
De woning
8,0/10
Ligging
10,0/10
Personeel
10,0/10
Vakantie
8,0/10