Klantbeoordelingen

9,8/10 168 reviews
Sorteren op:

Reviews

10,0/10
“Top dag”
Edward | 25 juni 2022
Bedankt voor jullie geweldige service en uitleg, top dag gehad met mooi weer
Hygiëne
10,0/10
De sloep
10,0/10
De service
10,0/10
10,0/10
“Dagje varen met een sloep”
Geke Dijkstra | 24 juni 2022
Op vaderdag, 19 juni 2022, gingen we een dagje varen met een sloep vanuit Langweer.
Helaas zat het weer niet echt mee. Het was wel droog, maar de wind was fris. Fijn dat er een kap op de sloep zit!
Vanuit Langweer zijn er verschillende mooie routes te kiezen. Wij gingen deze keer via Joure, Broek en het Snekermeer.
Ondanks het wat minder mooie weer toch een heerlijke dag.
Hygiëne
10,0/10
De sloep
10,0/10
De service
10,0/10
10,0/10
“Geweldig”
Maureen en Nario | 22 juni 2022
Wij hebben een geweldige dag gehad, het weer was prachtig. Dat maakte de dag voor ons compleet. Super vriendelijke mensen echt een aanrader. De lunch was erg goed verzorgd. Wij gaan hier zeker vaker een sloep huren.
Hygiëne
10,0/10
De sloep
10,0/10
De service
10,0/10
10,0/10
“Uitstekend!”
Mathijs | 22 juni 2022
Laatste boot van de dag geboekt en beetje huiverig dat we een roestbak zouden krijgen. Niets was minder waar! Prachtige houten sloep, uitstekend onderhouden en zeer ruim voor 4 personen. Personeel van Twirre was uiterst vriendelijk en geduldig, voeren zelfs een stukje mee om te checken of alles klopte. Al met al een geweldige dag op de Friese meren gehad!
Hygiëne
10,0/10
De sloep
10,0/10
De service
10,0/10
10,0/10
“Prima”
Takkenberg Ben | 22 juni 2022
Hygiëne
10,0/10
De sloep
10,0/10
De service
10,0/10
8,0/10
“Goede ligging en service”
Frank en Yvonne | 22 juni 2022
Hygiëne
8,0/10
De sloep
8,0/10
De service
8,0/10
10,0/10
“Weekend weg met de sloep”
Kees Houtepen | 22 juni 2022
We hebben voor 2 dagen een sloep gehuurd om te varen over de Friese meren. Condities van de sloep, uitleg over het gebruik waren perfect. Dit in combinatie met een vakantiehuis direct aan het water….Echt een aanrader om met een vriendengroep te beleven.
Hygiëne
10,0/10
De sloep
10,0/10
De service
10,0/10
10,0/10
“Fantastisch ”
R. Schreiner | 22 juni 2022
Prachtige sloep en perfecte en vriendelijke service! Top!
Hygiëne
10,0/10
De sloep
10,0/10
De service
10,0/10
10,0/10
“Heerlijke dag met topservice”
Bouke | 16 juni 2022
Super dag gehad op het water. Goede uitleg over gebruik sloep. Luxe tot en met. Service staat hoog in vaandel. Aardige jongens!
Hygiëne
10,0/10
De sloep
10,0/10
De service
10,0/10
10,0/10
“Perfect”
Zuidberg | 15 juni 2022
Goede service, mooie sloepen!
Hygiëne
10,0/10
De sloep
10,0/10
De service
10,0/10