Klantbeoordelingen

10,0/10 151 reviews
Reviews met 5 sterren (151) Sorteren op:

Reviews

10,0/10
“Rust en klasse”
Joep Athmer | 3 november 2022
Zoals altijd een prima uitleg over de sloep, zeer hulpvaardig met wegvaren en aanmeren en mooie kaarten met routes...

Varend door smalle sloten, over meren en aanleggend bij leuke gelegenheden geniet je van het Friese landschap en begrijp je wat onthaasten en genieten op de Friese meren betekent....
Hygiëne
10,0/10
Algehele ervaring
10,0/10
10,0/10
“Wat een geweldige weekend”
Peter en Tineke | 22 oktober 2022
Half oktober hebben we een weekend lang de 7,5 meter sloep gehuurd en een huis op het park. Wat hebben wij 2 geweldige dagen gehad. Alles was zo goed geregeld en de sloep was prachtig. We hebben 2 dagen iets van 6 uur gevaren door de mooiste natuur en de leukste dorpjes. Van het voorjaar gaan we zeker terug.
Hygiëne
10,0/10
Algehele ervaring
10,0/10
10,0/10
“Huren sloep”
John | 26 september 2022
Alles is vooraf goed uitgelegd. Na terugkomst met de sloep weer goed ontvangen. Vriendelijke mensen.

Een aanrader.
Hygiëne
10,0/10
Algehele ervaring
10,0/10
10,0/10
“mw”
Rita Bloo | 15 september 2022
mooie sloep en handig was de usb aansluiting
Hygiëne
10,0/10
Algehele ervaring
10,0/10
10,0/10
“5 sterren sloep”
Karin | 15 september 2022
Wij hebben zondag last minute een sloep gehuurd en werden zeer vriendelijk geholpen. De sloep was prachtig en maakte niet veel lawaai.
Heerlijk gevaren. Ook de jongens die helpen bij vertrek en aankomst waren bijzonder vriendelijk en behulpzaam. Mijn complimenten.
Hygiëne
10,0/10
Algehele ervaring
10,0/10
10,0/10
“Geweldig”
Domiek Post | 10 september 2022
We hebben op dinsdagmiddag september 6 september jl. Een 650cm sloep mogen huren bij twirre.
Een geweldig bedrijf met geweldige service en geweldig personeel. Attent, vriendelijk, zeer service gericht en erg netjes. We komen volgend jaar zeker terug!! Bedankt!
Hygiëne
10,0/10
Algehele ervaring
10,0/10
10,0/10
“Dhr”
Wim Swier | 9 september 2022
Het ontvangst en de uitleg van de boot waren uiterst vriendelijk, correct en gemeend klantgericht te noemen. Verder is de boot voor ons prima bevallen. Goed onderhouden, schoon met een volle tank.
Kortom zonder punt van kritiek kunnen we iedereen de Langweerdersloep aanbevelen.
Hygiëne
10,0/10
Algehele ervaring
10,0/10
10,0/10
“Pracht vaardag”
Ivan | 8 september 2022
Mooie route om te varen. Heel vriendelijke personeel bij aanvang , goed uitleg . Sloepen zijn goed onderhouden en compleet
Hygiëne
10,0/10
Algehele ervaring
10,0/10
10,0/10
“Sloep huur 650”
Robert | 27 juni 2022
We hebben heerlijk genoten van een dagje sloepvaren. We werden vriendelijk ontvangen en kregen na wat uitleg de sloep mee. Alles werkte perfect. We gaan dit zeker vaker doen.
Het enige wat ik als opmerking kan geven is dat het wat lastig was om de juiste weg terug te vinden. Ik denk dat we in de ochtend wat te enthousiast zijn weggevaren.
Hygiëne
10,0/10
Algehele ervaring
10,0/10
10,0/10
“Top dag”
Edward | 25 juni 2022
Bedankt voor jullie geweldige service en uitleg, top dag gehad met mooi weer
Hygiëne
10,0/10
Algehele ervaring
10,0/10