Klantbeoordelingen

10,0/10 109 reviews
Reviews met 5 sterren (109) Sorteren op:

Reviews

10,0/10
“friesland”
Dia en Charl en familie | 2 september 2021
Een miezerige dag in friesland.
Maaaaar reuze gezellig.
Hygiëne
10,0/10
De sloep
10,0/10
De service
10,0/10
10,0/10
“Weekend varen”
Dick Veerman | 2 september 2021
Ik kan hier kort over zijn. Een geweldige boot. Wij hadden de 750 classic.
Hygiëne
10,0/10
De sloep
10,0/10
De service
10,0/10
10,0/10
“Was weer super!”
Anneke Rosenbrand | 1 september 2021
Iedere keer als we in Friesland zijn huren we bij Langweerdersloepen een sloep. Deze keer de Diamant. Weer een super dagje gehad met kinderen en kleinkinderen.
Volgend jaar weer! 👍🏼
Hygiëne
10,0/10
De sloep
10,0/10
De service
10,0/10
10,0/10
“Was weer super!”
Anneke Rosenbrand | 1 september 2021
Iedere keer als we in Friesland zijn huren we bij Langweerdersloepen een sloep. Deze keer de Diamant. Weer een super dagje gehad met kinderen en kleinkinderen.
Volgend jaar weer! 👍🏼
Hygiëne
10,0/10
De sloep
10,0/10
De service
10,0/10
10,0/10
“super!”
elvera | 1 september 2021
Ookal was het weer niet geweldig, hebben we een heerlijke dag gehad op het water.
Goede service en mooie sloep.
Hygiëne
10,0/10
De sloep
10,0/10
De service
10,0/10
10,0/10
“Heerlijk genoten”
Smulders | 30 augustus 2021
Met de prachtige 6.50 sloep de Friese meren ontdekt vanaf het water. Fijn ontvangst, goede uitleg vooraf.
De sloep vaart prettig, ziet er netjes en verzorgd uit.
4 dgn mooie dagtochten gemaakt. Aanwezige brandstof was ruim voldoende. De meegegeven kaarten zijn niet altijd gedetailleerd genoeg om de juiste route te vinden. Tip om de watersport app te downloaden en een gratis account aan te maken. Je kunt dan de waterkaart gedetailleerd bekijken, route navigatie aanzetten, aanmeer plaatsen, bruginfo enz. bekijken.
Hygiëne
10,0/10
De sloep
10,0/10
De service
10,0/10
10,0/10
“Sloep ”
Fam bos | 30 augustus 2021
Hele leuke dag gehad . Boot was goed onderhouden en het personeel zeer gastvrij !
Hygiëne
10,0/10
De sloep
10,0/10
De service
10,0/10
10,0/10
“Super ”
Patricia | 29 augustus 2021
Heerlijk het was gewoon genieten echt een aanrader
De sloep was groot genoeg.
We hadden de sloep voor twee dagen gehuurd.
Hygiëne
10,0/10
De sloep
10,0/10
De service
10,0/10
10,0/10
“Mooie sloep goed geregeld”
Fam. de Bruin | 28 augustus 2021
Mooie verzorgde goed uitziende sloep. Uitleg voor het gebruik was prima in orde. Medewerkers zijn vriendelijk. Klein verbeterpuntje als je niet bekend bent met een vaar/waterkaart is het iets lastig je route te bepalen. Een markering waar het bedrijf zit op de kaart zou makkelijk zijn.
Hygiëne
10,0/10
De sloep
10,0/10
De service
10,0/10
10,0/10
“Een heerlijke ervaring! ”
Lotteke | 27 augustus 2021
Via via kreeg ik dit adres door en we zijn, na het zien van de website, vol vertrouwen die kant op gereden na een online reservering en betaling. Voor onderweg kregen we een route kaart mee en wat tips om eventueel uit te stappen voor een lunch of ander uitstapje. Heel leuk want wij komen niet uit de buurt.

De boot was prachtig, schoon en groot genoeg voor ons. Wij hebben een heerlijke dag op het water ervaren en we zullen er nog lang over praten. Wij komen zeker snel terug en nemen onze vrienden en familie mee naar Langweerdersloep!
Hygiëne
10,0/10
De sloep
10,0/10
De service
10,0/10