Klantbeoordelingen

9,6/10 44 reviews
Sorteren op:

Reviews

10,0/10
“Aanrader”
Drijver | 13 juli 2021
Mooi bedrijf om een sloep te huren.

Behulpzaam personeel.

Gewoon top, dus een aanrader om bij Langweerdersloep te huren.

We komen graag nog eens langs.

Groet Andries en Inge.
Hygiëne
10,0/10
De sloep
10,0/10
De service
10,0/10
10,0/10
“Aanrader”
Drijver | 13 juli 2021
Mooi bedrijf om een sloep te huren.

Behulpzaam personeel.

Gewoon top, dus een aanrader om bij Langweerdersloep te huren.

We komen graag nog eens langs.

Groet Andries en Inge.
Hygiëne
10,0/10
De sloep
10,0/10
De service
10,0/10
10,0/10
“12 persoon sloep”
Aaltsje | 26 augustus 2019
We hebben genoten met prachtig weer
Goeie uitleg en de sloep was netjes.
Tip: brandblusser aan boord.
En reddingsboei.
Verder gaan we er een jaarlijks uitje van maken
Bedankt....
Hygiëne
10,0/10
De sloep
10,0/10
De service
10,0/10
8,0/10
“Top dagje met de sloep”
Jacqueline | 25 augustus 2019
Super vriendelijk, fijne boot en prachtige omgeving!
Hygiëne
8,0/10
De sloep
8,0/10
De service
8,0/10
8,0/10
“Mr”
Rientjes | 25 augustus 2019
Heerlijk gevaren!
Hygiëne
8,0/10
De sloep
8,0/10
De service
8,0/10
10,0/10
“Heerlijk gevaren!”
Jansen | 25 augustus 2019
Prima service, we misten alleen het trapje aan de boot om weer uit het water te komen... Of meer spierkracht.
Hygiëne
10,0/10
De sloep
10,0/10
De service
10,0/10
10,0/10
“Mooie sloep. Makkelijk te varen. Klantvriendelijk ”
Marc Mattijssen | 17 augustus 2019
We hebben 1 week lang grote sloep gehuurd. Fijne boot makkelijk te varen incl. boegschroef! Fijn geholpen door klantvriendelijk personeel.
Hygiëne
10,0/10
De sloep
10,0/10
De service
10,0/10
10,0/10
“Super service”
Danny wijnands | 21 juni 2019
Top sloep en personeel
Hygiëne
10,0/10
De sloep
10,0/10
De service
10,0/10
10,0/10
“Topdag met Langweerder Sloep!”
Fam. v.d. Berg | 17 augustus 2018
Na een zeer vriendelijk ontvangst en een goede uitleg op kantoor van het bedrijf Langweerder Sloep uit Langweer hebben wij met ons gezin volop genoten van een fantastisch dagje varen én zwemmen op de Friese wateren. De sloep was veelzijdig, netjes en zeer ruim, .. een echte aanrader! Wij kijken met ontzettend veel plezier terug op deze dag en wij zullen hier zeker weer terugkomen!
Hygiëne
10,0/10
De sloep
10,0/10
De service
10,0/10
10,0/10
“Beter kan het niet!”
Fam. Schreuder | 22 juli 2018
We hebben 4 dagen heerlijk over de Friese meren getoerd.
Met de Avantgarde was het een puur genot.
Harm had ons een uitgebreide uitleg gegeven hoe de sloep functioneert, daardoor hebben we geen enkel probleem gehad.
De boot zag er keurig uit en je hebt precies de juiste uitrusting aan boord om heerlijk te kunnen varen en slapen.
Wij hebben heel wat vaker boten gehuurd, maar de ervaring met Langweerder Sloep is uitzonderlijk goed.
Voor ons is er voortaan nog maar één adres: Pontdijk 8f
Hygiëne
10,0/10
De sloep
10,0/10
De service
10,0/10