Klantbeoordelingen

9,8/10 151 reviews
Sorteren op:

Reviews

8,6/10
“Zeer verzorgd ”
Douwe | 13 september 2021
Ervaar elke keer goed verzorgd en betrouwbaar materiaal en vriendelijke en behulpzaam personeel.
Tot de volgende keer.
Hygiëne
10,0/10
Algehele ervaring
8,0/10
10,0/10
“geweldige dagen”
rob hofstra | 12 september 2021
We hebben drie dagen genoten. Bedankt voor allles
Hygiëne
10,0/10
Algehele ervaring
10,0/10
10,0/10
“Geweldige ervaring”
Wilma en John | 12 september 2021
Het weer zat mee, de sloepen waren perfect (gloedje nieuw) en de luxe picknickmand verzorgd door Brasserie Anders was de grote kers op de toch al geweldige taart. Al met al een topweek gehad. Zeker aan te raden. We komen zeker nog eens terug!!!
Hygiëne
10,0/10
Algehele ervaring
10,0/10
9,4/10
“Prima sloep en goede ontvangst ”
Faber | 11 september 2021
Afgelopen zondag een sloepje gehuurd. Reservering online ging makkelijk.
Je krijgt ook nog extra bevestiging van de receptie. Paar dagen ervoor een link met routes die je kunt varen, professioneel!
Op de dag prima geholpen bij receptie en de jongens leggen gebruik sloep uit en varen klein stukje mee. Binnenkomst weer vriendelijk ontvangst en gevraagd hoe onze dag was. Voor herhaling vatbaar.
Hygiëne
8,0/10
Algehele ervaring
10,0/10
10,0/10
“heerlijke dag”
Fam Snijder | 9 september 2021
Wij hebben een heerlijke dag gehad op het water met een prachtige sloep. de hapjes uit de picknick manden waren erg lekker en voldoende.
Medewerkers heel klantvriendelijk
Hygiëne
10,0/10
Algehele ervaring
10,0/10
10,0/10
“Geweldig! ”
Gerrit Jansen | 9 september 2021
Hygiëne
10,0/10
Algehele ervaring
10,0/10
10,0/10
“Fijne royale sloep”
Hans | 9 september 2021
We hebben erg genoten met zn 5en, lekker de ruimte, luxe kussens, makkelijke bediening, stille motor. Leuk gebied om te bevaren veel mogelijkheden, afwisselende vaartjes. Gaan we zeker nog eens doen
Hygiëne
10,0/10
Algehele ervaring
10,0/10
10,0/10
“Fijne royale sloep”
Hans | 9 september 2021
We hebben erg genoten met zn 5en, lekker de ruimte, luxe kussens, makkelijke bediening, stille motor. Leuk gebied om te bevaren veel mogelijkheden, afwisselende vaartjes. Gaan we zeker nog eens doen
Hygiëne
10,0/10
Algehele ervaring
10,0/10
9,4/10
“Sloep gehuurd op zaterdag 4-9-2021”
Leo Remmelzwaal | 8 september 2021
Bij Langweerder Sloep een 6 persoons sloep gehuurd voor een dag. Dit bleek een prachtige sloep te zijn en ruim genoeg voor ons vieren. Ontvangst, aflevering en uitleg waren perfect. Nogmaals dank.
Hygiëne
10,0/10
Algehele ervaring
10,0/10
10,0/10
“uitstekend”
| 7 september 2021
Hygiëne
10,0/10
Algehele ervaring
10,0/10