Sloepverhuur

Het leven gaat een stukje langzamer in een Langweerder Sloep. Water, natuur, rust, dé ingrediënten voor een ontspannen dag op het water. Heerlijk genieten van de omgeving en het gezelschap.

Het zeer centraal gelegen Langweer is de basis voor onvergetelijke vaartochten. In een mum van tijd vaart u via de Langweerder Wielen de Goïngarijpster Poelen en het Sneekermeer op. Vanaf daar kan een lange tocht worden gemaakt door Sneek en IJlst en via het Heegermeer zijn de langgerekte Fluessen te bereiken. Sloepvaren is een belevenis apart: het is stoer en comfortabel. De Langweerder Sloep biedt ruimte en comfort voor een dagje varen met familie en vrienden, maar is ook geschikt voor meerdaagse tochten. Er zijn verschillende modellen te huur bij Langweerder Sloep.

2 of 3 daagse tochten

Meerdaagse sloepentochten

Vanuit de haven van Langweer vertrekt u met een Langweerder Sloep 6.50 voor een 2 daagse of een 3 daagse tocht over de Friese wateren. Wij regelen voor u de overnachting(en) waar mogelijk direct aan het water, zodat u zich daarover niet druk hoeft te maken en volop kunt genieten van het varen in een Langweerder Sloep en alles wat Friesland te bieden heeft.

Dagtocht arrangementen

Dagje sloepvaren

Maak uw dag sloepvaren compleet met één van onze unieke dagarrangementen! Met onze diversiteit aan arrangementen kunnen wij u een leuke aanvulling geven op een dagje sloepvaren. Van een avontuurlijke tocht met de hele familie of samen culinair genieten van dé lekkernijen van Friesland!

Dé Sloep fan Fryslân

Sloep huren voor grote groepen

Op Dé Sloep fan Fryslân komen meerdere werelden samen. Het roemruchte verleden van de reddingsloep, de beleving van het Friese Merengebied én een luxe culinaire ambiance. En dat allemaal terwijl u vaart. Wij hebben geen standaard arrangementen, zodat wij iedere vaart kunnen afstemmen op speciale wensen en budget.

Vakantiehuis met sloep huren

Vakantiehuis met sloep huren

Villapark Langweer, vakantiehuizen aan het water ideaal voor de actieve watersporter. Maar ook als u wilt genieten van al het andere dat Friesland te bieden heeft: rust, natuur en cultuur.

Vakantiehuis aan water
Extra's aan boord van uw sloep

Extra's aan boord van uw sloep

Een dagje genieten op het water? Wij zorgen voor diverse lekkernijen aan boord! Van een goedgevulde picknickmand tot een hapjespakket.

Bij te boeken extra's
Tarieven

Tarieven

Wilt u een sloep huren voor een avond, een dag, 2 dagen of misschien een hele week? Bekijk alle tarieven voor de beschikbare boten in de verhuur bij Langweerder Sloep.

Bekijk de tarieven