Sloepverhuur

Het leven gaat een stukje langzamer in een Langweerder Sloep. Water, natuur, rust, dé ingrediënten voor een ontspannen dag op het water. Heerlijk genieten van de omgeving en het gezelschap.

Het zeer centraal gelegen Langweer is de basis voor onvergetelijke vaartochten. In een mum van tijd vaar je via de Langweerder Wielen de Goïngarijpster Poelen en het Sneekermeer op. Vanaf daar kan een lange tocht worden gemaakt door Sneek en IJlst en via het Heegermeer zijn de langgerekte Fluessen te bereiken. Sloepvaren is een belevenis apart: het is stoer en comfortabel. De Langweerder Sloep biedt ruimte en comfort voor een dagje varen met familie en vrienden, maar is ook geschikt voor meerdaagse tochten. Er zijn verschillende modellen te huur bij Langweerder Sloep.

Meerdaagse sloepentochten

Kies voor een van onze arrangementen en beleef een meerdaagse tocht op een Langweerder Sloep. 
De arrangementen bevatten: het huren van de 6.50 sloep, de overnachtingslocatie(s) en een vaarroute.
(Te boeken in het voor- en na seizoen.)

Vakantiehuis met sloep huren

Vakantiehuis met sloep huren

Vanuit het zeer centraal gelegen Langweer kunt u altijd een vaartocht over de Friese Meren maken!

Vakantiehuis aan water
Tarieven

Tarieven

Wilt u een sloep huren voor een avond, een dag, 2 dagen of misschien een hele week? Bekijk alle tarieven voor de beschikbare boten in de verhuur bij Langweerder Sloep.

Bekijk de tarieven
Extra's aan boord van uw sloep

Extra's aan boord van uw sloep

Een dagje genieten op het water? Wij zorgen voor diverse lekkernijen aan boord! Van een goedgevulde picknickmand tot een hapjespakket.

Bij te boeken extra's
Dé Sloep fan Fryslân

Sloep huren voor grote groepen

Op Dé Sloep fan Fryslân komen meerdere werelden samen. Het roemruchte verleden van de reddingsloep, de beleving van het Friese Merengebied én een luxe culinaire ambiance. En dat allemaal terwijl u vaart. Wij hebben geen standaard arrangementen, zodat wij iedere vaart kunnen afstemmen op speciale wensen en budget.