De Langweerder Sloep

De Langweerder Sloep is van oorsprong een reddingssloep bestemd voor de Oostzee. Dankzij deze geschiedenis staat de Langweerder Sloep voor betrouwbaarheid en stabiliteit.

Een nieuwe of tweedehands sloep kopen? Langweerder Sloep heeft een productlijn van stabiele sloepen met brede gangboorden voor een optimaal vaarcomfort. De Langweerder Sloep wordt in Nederland geproduceerd en is leverbaar in 6 verschillende modellen. Bekijk hier alle sloepen die we te koop hebben!

 

Langweerder Sloep 6.50 Classic

De Langweerder Sloep 6.50 Classic is zeer compleet uitgerust met onder andere een zit-en rugkussenset, verhoogde buiskap met achtertent, teakhouten motordeksel, teakhouten kuiplijst en een zware kwaliteit motorisolatie.

Langweerder Sloep 700 Tender

De Langweerder Sloep 700 Tender is een ander model van de Langweerder Sloep, die zich onderscheidt door zijn luxe uitstraling. Klik hieronder voor de volledige omschrijving.

Langweerder Sloep 7.50 classic

De Langweerder Sloep 7.50 Classic sluit qau lijn en vormgeving aan op de kleinere modellen. De 7.50 biedt meer ruimte en mogelijkheden.

Langweerder Sloep 7.50 cabin

De Langweerder Sloep 7.50 Cabin heeft standaard dezelfde uitvoering als de Langweerder Sloep 7.50 Classic. Echter is deze uitgebreid met een elegant opgebouwde Cabin, waardoor een ruime slaapgelegenheid wordt gecreëerd.

Langweerder Sloep 8.50 classic

De Langweerder Sloep 8.50 Classic is de grote broer van de Langweerder Sloep 6.50 & 7.50 en heeft verrassend meer mogelijkheden. Klik op de button voor alle informatie.

Langweerder Sloep 8.50 cabin

De Cabin uitvoering geeft deze sloep een stoer en comfortabel uiterlijk. Met extra brede gangboorden en de rompvorm wordt de Langweerder Sloep 8.50 Cabin ook wel de meest stabiele sloep genoemd.