Vakantiewoningen op toplocatie in Friesland

Natuurliefhebbers en watersportliefhebbers opgelet! In het prachtige Friesland, direct aan het water, liggen twee vakantiewoningen en een chalet die uw droomvakantie werkelijkheid kunnen maken.

Nabij de Langweerder Wielen ligt een gezellige woonark met terras aan het water, geschikt voor 4 personen. De locatie is bij uitstek geschikt voor dagjes uit en biedt de mogelijkheid om een Langweerder Sloep erbij te boeken voor het verkennen van de Friese meren en nabijgelegen bestemmingen zoals Sneek, IJlst, Terherne, Heeg en Woudsend.

Gelegen aan de Boarnsweachsterdyk 31 bevindt zich een moderne woning in een oase van rust en comfort met een eigen aanlegsteiger. U kunt direct vanaf hier vertrekken naar enkele van de mooiste wateren in de omgeving, zoals het Sneekermeer, Slotermeer, Heegermeer en Tjeukemeer. Geschikt voor maximaal 8 personen en ideaal voor gezinnen.

Met een prachtig uitzicht op de Langweerder Wielen is dit moderne chalet voor 6 personen te huren. Het is daarom de perfecte plek om met uw gezin te genieten van een welverdiende vakantie. Het strand met speeltoestellen is op 1 minuut lopen te bereiken. Daarnaast zijn er prachtige vaartochten te maken over de Friese Meren. Ook voor niet- watersporters is er genoeg te doen en te beleven.

Kies uw favoriete accommodatie en bereid u voor op een onvergetelijke vakantie in deze prachtige regio!

Vakantiehuis met sloep huren

Vanuit het zeer centraal gelegen Langweer kunt u altijd een vaartocht over de Friese Meren maken! Vaar vanaf uw vakantiehuis in een mum van tijd via de Goïngarijpster Poelen op het Sneekermeer. Vanaf daar maakt u een mooie tocht door Sneek en IJlst. Bij ons kunt u verschillende sloepen huren.

Knusse woonark met terras gelegen aan de haven

Knusse woonark met terras gelegen aan de haven

Uniek gelegen woonboot aan de rand van Langweer, waar veel te beleven is op en om het water. 

Bekijk woonark
Vrijstaande vakantiewoning aan het water

Vrijstaande vakantiewoning aan het water

Op de Boarnsweachsterdyk nummer 31 staat deze mooie moderne vakantiewoning. Het vakantiehuis ligt op toplocatie in Friesland aan de Langweerder Wielen en beschikt over een eigen aanlegsteiger.

Bekijk vakantiewoning
Chalet met ligplaats en uitzicht op de Langweerder Wielen

Chalet met ligplaats en uitzicht op de Langweerder Wielen

Op het Recraatiepark Leyenspolder staat dit moderne chalet gelegen aan de haven en uitzicht op de Langweerder Wielen.

Bekijk chalet