Maak kans op een dag sloepvaren!

Schrijf een review en maak kans op een dag sloepvaren in een Langweerder Sloep 6.50.

De winnaar wordt eind oktober 2023 bekendgemaakt.

Vaartegoed te besteden in het vaarseizoen van 2024.

Klantbeoordelingen

9,8/10 195 reviews
Sorteren op:

Reviews

10,0/10
“Dagje varen”
Anoniem | 31 juli 2021
Wij hebben een fantastische dag op het water gehad, ondanks het niet al te beste weer. De Tender 6.50 is een super fijne boot om mee te varen en om met zā€™n vijven op te vertoeven. De boot die wij mee kregen leek als nieuw, echt netjes. Wij komen zeker nog een keer terugšŸ‘
Hygiƫne
10,0/10
Algehele ervaring
10,0/10
10,0/10
“Mooi weekend op het Friese water”
Richard | 30 juli 2021
Fijn 2 dagen doorgebracht op het friese water rondom langweer met de sloep
Hygiƫne
10,0/10
Algehele ervaring
10,0/10
8,0/10
“Dagje Fries ”
Anna-Mieke Wolterink | 29 juli 2021
Geweldige dag gehad .
Super leuke sloep
Hygiƫne
8,0/10
Algehele ervaring
8,0/10
10,0/10
“Langweerder sloep 550”
Wouter Pool | 28 juli 2021
24 juli een sloep gehuurd, er was een hartelijk ontvangst door erg vriendelijke behulpzame mensen. Erg veel aandacht voor ons als huurder. We werden vlot geholpen en mijn vrouw die wat angst had om aan boord te gaan werd netjes aan boord geholpen. Bij terugkomst werden er ook netjes opgevangen. Ik moet zeggen een goede ervaring en als het even kan gsuw weer een keer. En anders volgend jaar.
Hygiƫne
10,0/10
Algehele ervaring
10,0/10
10,0/10
“Prima service, heerlijk gevaren”
Michel | 28 juli 2021
Fijn ontvangst en uitleg over de boot. Een combinatie van beide routes van 4,5 uur gevaren. Boot was prima in orde en we hebben dan ook prima genoten. Boot netjes. Het sanitair werd toen wij weer terugkwamen net schoongemaakt dus dat was ook prima in orde. Op naar de volgende keer.
Hygiƫne
10,0/10
Algehele ervaring
10,0/10
9,4/10
“Keurige zaak”
Jan | 26 juli 2021
Hygiƫne
8,0/10
Algehele ervaring
10,0/10
10,0/10
“Fantastische Sloep gehuurd.”
Rob en Eveline | 26 juli 2021
Wat een fantastisch bedrijf om een sloep te huren. Een paar maanden vooruit een Langweerder Sloep 750 classic gereserveerd voor vijf dagen. Bij aankomst werden we zeer vriendelijk en snel op weg geholpen. En met wat een heerlijke sloep hebben we vijf dagen kunnen varen. Van alle gemakken voorzien hebben we de Friese meren kunnen verkennen, hier en daar aanleggen en ā€˜s avonds weer afmeren aan de Pontdyk alwaar het team van Langweerder Sloep je staat op te wachten om je te helpen waar nodig. Kortom, door de sloep hebben wij een fantastische Friese vakantieweek gehad.
Hygiƫne
10,0/10
Algehele ervaring
10,0/10
9,4/10
“Goede service en top sloep!”
Lindi | 25 juli 2021
Wij hebben al meerdere malen mogen genieten op het water met de prachtige sloepen van Langweerdersloep! Ze zijn van alle gemakken voorzien. Ook was de sloep goed schoon gemaakt van te voren. Tevens is het personeel erg vriendelijk en wordt er een super service geboden, een aanrader!
Hygiƫne
10,0/10
Algehele ervaring
10,0/10
10,0/10
“Sloep 6,5 meter”
van Galen | 24 juli 2021
We hebben twee dagen deze heerlijke sloep bevaren en vonden het geweldig gaan! Duidelijke uitleg, prachtig nieuwe sloep die zich makkelijk liet bedienen en gelukkig hadden wij er ook prachtig weer bij!!!
Hygiƫne
10,0/10
Algehele ervaring
10,0/10
10,0/10
“Prachtige sloep en fijne service”
Ilse | 24 juli 2021
Wij werden alleraardigst en vlot geholpen toen we een foutje hadden gemaakt in onze boeking. Dit werd goed en vriendelijk opgelost. Vervolgens hebben we ook een heerlijke dag in een erg mooie sloep gehad. De uitleg was prima en ook de routes die werden aangeboden waren top. Wij komen heel graag nog eens en ik zal jullie zeker aanraden.
Hygiƫne
10,0/10
Algehele ervaring
10,0/10