Klantbeoordelingen

9,8/10 151 reviews
Sorteren op:

Reviews

10,0/10
“Super dag gehad - Sloep 6.50 Classic”
Jurgen | 21 juli 2021
Zaterdag 17 juli hebben wij een super dag gehad. Top weer, fijne sloep en een mooie omgeving. We zijn in de ochtend zeer prettig ontvangen en hebben heerlijk gevaren. Al met al een top dag.
Hygiëne
10,0/10
Algehele ervaring
10,0/10
10,0/10
“Prachtige sloep”
Johan | 16 juli 2021
Wij hebben een week deze sloep gehuurd.
In een woord geweldig.
Had nog maar 100 uur gedraaid dus zgan.
Keurig geholpen bij betrek en aankomst.
Een echte aanrader.
Professioneel bedrijf waar aardige mensen werken.
Wij hebben mede dankzij de sloep een hele leuke week in Friesland gehad.
Hygiëne
10,0/10
Algehele ervaring
10,0/10
9,4/10
“Genoten”
Louis Oosterveer | 16 juli 2021
Het villapark ligt op een heerlijke plek aan het water en de huisjes zijn top, Langweer is een gezellig dorpje met aardige bewoners, je voelt je welkom daar. De De sloep die wij gehuurd hebben was splinternieuw en heerlijk om in te varen, zeker een aanrader.
Hygiëne
10,0/10
Algehele ervaring
10,0/10
9,4/10
“Genoten”
Louis Oosterveer | 16 juli 2021
Het villapark ligt op een heerlijke plek aan het water en de huisjes zijn top, Langweer is een gezellig dorpje met aardige bewoners, je voelt je welkom daar. De De sloep die wij gehuurd hebben was splinternieuw en heerlijk om in te varen, zeker een aanrader.
Hygiëne
10,0/10
Algehele ervaring
10,0/10
10,0/10
“Weer een leuke sloepdag”
Anneke | 15 juli 2021
Al meerdere keren een sloep gehuurd bij jullie en altijd zeer tevreden over het personeel en de sloep! Aardige dames aan de receptie, prettige uitleg op de boot, mooie sloep waar je op kunt vertrouwen en aan het eind van de dag weer een welkom ontvangst. Eind augustus zijn we weer in Langweer, dus dan gaan we zeker weer een sloep huren. Top!
Hygiëne
10,0/10
Algehele ervaring
10,0/10
9,4/10
“Heerlijke ruime sloep”
Bjorn | 15 juli 2021
Voor 2 dagen hebben we deze boot gehuurd en het was geweldig; snel, netjes en zelfs met 7 personen voldoende ruimte.

We hebben ook overnacht en ook dat beviel goed. Ook onze zoon (185cm) sliep naast ons, wat eigenlijk niet zou kunnen en was daardoor wel wat krapper.

Aanrader voor iedereen die Friesland vanaf het water wil leren kennen.
Hygiëne
8,0/10
Algehele ervaring
10,0/10
10,0/10
“dagje varen met de maxima 600”
danny van zijl | 14 juli 2021
Aardige ontvangst, incl meer dan voldoende uitleg en zelfs meevaren de haven uit.
Ruim voldoende plek op de sloep en uiterst stil tijdens varen.
Echt een aanrader!
Hygiëne
10,0/10
Algehele ervaring
10,0/10
10,0/10
“Aanrader”
Drijver | 13 juli 2021
Mooi bedrijf om een sloep te huren.

Behulpzaam personeel.

Gewoon top, dus een aanrader om bij Langweerdersloep te huren.

We komen graag nog eens langs.

Groet Andries en Inge.
Hygiëne
10,0/10
Algehele ervaring
10,0/10
10,0/10
“Aanrader”
Drijver | 13 juli 2021
Mooi bedrijf om een sloep te huren.

Behulpzaam personeel.

Gewoon top, dus een aanrader om bij Langweerdersloep te huren.

We komen graag nog eens langs.

Groet Andries en Inge.
Hygiëne
10,0/10
Algehele ervaring
10,0/10
10,0/10
“12 persoon sloep”
Aaltsje | 26 augustus 2019
We hebben genoten met prachtig weer
Goeie uitleg en de sloep was netjes.
Tip: brandblusser aan boord.
En reddingsboei.
Verder gaan we er een jaarlijks uitje van maken
Bedankt....
Hygiëne
10,0/10
Algehele ervaring
10,0/10