Maak kans op een dag sloepvaren!

Schrijf een review en maak kans op een dag sloepvaren in een Langweerder Sloep 6.50.

De winnaar wordt eind oktober 2023 bekendgemaakt.

Vaartegoed te besteden in het vaarseizoen van 2024.

Klantbeoordelingen

9,8/10 195 reviews
Sorteren op:

Reviews

10,0/10
“Wonderful staff, fantastic boat, great time on a 3-day trip.”
Peter Jelonek | 11 augustus 2021
The staff is extremely pleasant, knowable, and caring. The boat was clean and ready on time. The staff explained operation of systems patiently and in detail. During the three-day trip the boat operated flawlessly, and it was equipped with everything that was needed. The fuel usage was minimal. I had a fantastic time and would recommend this company to anyone who wants a hassle-free holyday and a fantastic sloop.

Peter, Florida USA
Hygiëne
10,0/10
Algehele ervaring
10,0/10
10,0/10
“Uitstekend”
Jos Beltman | 11 augustus 2021
Het was prima geregeld, goed uitgelegd en vriendelijke mensen. Zeer zeker een aanrader.
Hygiëne
10,0/10
Algehele ervaring
10,0/10
10,0/10
“Perfecte dag op een perfecte sloep.”
Angela | 11 augustus 2021
Wij hebben de 6.50 classic gehuurd met lunch. De boot was comfortabel en makkelijk te besturen. Lunch was perfect maar wel heel veel. Service en uitleg bij het ophalen en terugbrengen van de sloep was super; een vriendelijk en enthousiaste team!
Al bij al een een geweldige dag dat zeker aan te raden is.
Hygiëne
10,0/10
Algehele ervaring
10,0/10
10,0/10
“Fantastische dagje varen”
Robert Jonkman | 11 augustus 2021
We hebben genoten van de sloep, de ontvangst, service en bij terugkomst.

De sloep was netjes en heerlijk om mee te varen.
Hygiëne
10,0/10
Algehele ervaring
10,0/10
10,0/10
“Top dag”
Remco | 11 augustus 2021
Heerlijke dag op het water. Fijne nette sloep met alle gewenste voorzieningen en een top service. Een zekere aanrader!
Hygiëne
10,0/10
Algehele ervaring
10,0/10
6,6/10
“Sloep ”
Af van breukelen | 10 augustus 2021
Gezellige dag geweest , alleen de sloep vond ik niet prettig
Vorige keer hadden we een iets royalere sloep.
Grootste nadeel was dat je niet kon gaan zitten, je hebt totaal geen uitzicht met deze sloep, punt staat dan veel en veel te hoog
Jammer

Volde week in een 7,50 mtr hopenlijk bevalt fie beter
Hygiëne
4,0/10
Algehele ervaring
8,0/10
10,0/10
“Heerlijk”
Gerwin Schoonewille | 10 augustus 2021
Boot was keurig. Service was super. We komen zeker binnenkort terug voor nog een dag heerlijk genieten op jullie boot op de prachtige wateren van Friesland.
Hygiëne
10,0/10
Algehele ervaring
10,0/10
10,0/10
“Prima sloep”
Karel | 9 augustus 2021
Uitstekende service, goede ontvangst. Prima uitleg en dus alles in orde voor een leuke dag. Aanrader.
Hygiëne
10,0/10
Algehele ervaring
10,0/10
10,0/10
“Topdag op de Friese meren”
Bart en Angela | 8 augustus 2021
Een dag een Langweerder sloep 6.5 classic gehuurd. Na uitgebreide uitleg door het personeel over werking en bediening van motor, sturen, invouwen van de kap en een klein stukje proefvaren: de Friese meren op. Nagenoeg nieuwe sloep, zeer goed manoeuvreerbaar, fijn sturen en zitten, zowel achter het stuurwiel of onder de kap. Je kunt staan of zitten (je kunt door de kap heen kijken) achter het stuurwiel. Makkelijk afmeren met voor en achtertros, zelfs als je weinig ervaring hebt (zoals wij). Het bij terugkomst invaren van de box lukte me niet (amateur!) maar werd meteen geholpen door het personeel om de boot toch veilig aan de kant te krijgen. Hadden een lunchbox bijbesteld: zeer gevarieerd, lekker en ruim voldoende. Je krijgt twee geplastificeerde kaarten mee: één met routesuggesties, één met een overzicht van het vaargebied. Zelf had ik een waterkaart Friesland mee (ANWB 1:50.000), waarop in detail gegevens over bruggen (wel of niet beweegbaar) hoogtes, breedtes, dieptes (de sloep heeft een zeer geringe diepgang), aanlegplaatsen, boeien etc. en je kunt er op veel meren ook buiten de vaargeul mee varen. Ondanks een dreigende onweersbui, waarvan we uiteindelijk alleen een staartje regen meekregen, een topdag op het water gehad, met best wat wind en wisselvallig weer, maar heerlijk gevaren en genoten. Absolute aanrader en voor herhaling vatbaar en dan huren we zeker weer een sloep bij Twirre. P.S.: ook niet onbelangrijk: volop gratis parkeergelegenheid op eigen terrein en toiletten in het havengebouw. We kunnen slechts één minpuntje bedenken: de dag was te snel om!
Hygiëne
10,0/10
Algehele ervaring
10,0/10
9,4/10
“Verjaardagscadeautje”
Anja | 8 augustus 2021
Op 4 augustus zijn we met de Snoehaen wezen varen. Een zeer goed uitgeruste sloep. Alles was zeker naar tevredenheid. Personeel was zeer vriendelijk en hebben ons goed geinstueerd over de werking van de boot.

Bij terugkomst was het personeel zo vriendelijk om de boot naar de vaste wal te varen, zodat het uitstappen voor iedereen goed mogelijk was.

Enig punt van aandacht was dat we er onderweg achter kwamen dat de wc niet geleegd was.
Hygiëne
10,0/10
Algehele ervaring
10,0/10