Maak kans op een dag sloepvaren!

Schrijf een review en maak kans op een dag sloepvaren in een Langweerder Sloep 6.50.

De winnaar wordt eind oktober 2023 bekendgemaakt.

Vaartegoed te besteden in het vaarseizoen van 2024.

Klantbeoordelingen

9,8/10 195 reviews
Sorteren op:

Reviews

9,6/10
“Zeer tevreden”
Emile | 3 augustus 2023
Komen hier vaker om een sloepje te huren zeer vriendelijk personeel alles wordt goed uitgelegd en de sloep is netjes en alles werkt naar behoren top­čĹŹ
Hygi├źne
10,0/10
Algehele ervaring
10,0/10
Vaargebied/vaarroute
10,0/10
Prijs/kwaliteit
8,0/10
Vaarinstructie
10,0/10
9,2/10
“Prachtige dag gehad!”
J. Overdijk | 1 augustus 2023
Erg mooie route gevaren bij Langweerdersloep. Netjese boot en duidelijke vaarinstructies. Wij komen zeker nog eens langs!
Hygi├źne
10,0/10
Algehele ervaring
10,0/10
Vaargebied/vaarroute
10,0/10
Prijs/kwaliteit
8,0/10
Vaarinstructie
8,0/10
10,0/10
“Mooie Langweerder sloepen bij Twirre”
Joost Kalis | 29 juli 2023
Dit jaar hadden wij een 750 classic sloep voor 6 dagen gehuurd. De sloepen zijn altijd prima om mooie tochten te maken over de Friese meren!
Hygi├źne
10,0/10
Algehele ervaring
10,0/10
Vaargebied/vaarroute
10,0/10
Prijs/kwaliteit
10,0/10
Vaarinstructie
10,0/10
9,6/10
“Sloepvaren op de Bellamy”
Margreet | 28 juli 2023
We hebben een prachtige dag gehad ondanks het slechte weer.
Hygi├źne
10,0/10
Algehele ervaring
10,0/10
Vaargebied/vaarroute
10,0/10
Prijs/kwaliteit
8,0/10
Vaarinstructie
10,0/10
9,6/10
“Perfect!”
Thea | 27 juli 2023
Windkracht 5 is wel heftig op het Sneekermeer. Maar de lol was er niet minder om.
Hygi├źne
10,0/10
Algehele ervaring
10,0/10
Vaargebied/vaarroute
10,0/10
Prijs/kwaliteit
8,0/10
Vaarinstructie
10,0/10
10,0/10
“Fantastisch mooie sloep.”
Erc | 19 juli 2023
Hygi├źne
10,0/10
Algehele ervaring
10,0/10
Vaargebied/vaarroute
10,0/10
Prijs/kwaliteit
10,0/10
Vaarinstructie
10,0/10
10,0/10
“Super dagtocht ”
Daphne | 15 juli 2023
Spontaan bedacht om te gaan varen. De boot was zo geregeld. De sloep was ruimer dan we hadden verwacht en de service uitstekend. Er was keuze uit verschillende routes van verschillende lengtes, we zijn prima geadviseerd bij de keuze. De kaart was heel duidelijk en
Ook leuk dat we alsnog alle routekaarten meekregen zo konden we onderweg toch nog kiezen voor een kleine detour. We hebben een heerlijke dag gehad, voor herhaling vatbaar!
Hygi├źne
10,0/10
Algehele ervaring
10,0/10
Vaargebied/vaarroute
10,0/10
Prijs/kwaliteit
10,0/10
Vaarinstructie
10,0/10
10,0/10
“Sloep gehuurd bij de Twirre”
Rudy Ekhart | 15 juli 2023
Afgelopen week hebben we een sloep gehuurd bij de Twirre en een fantastische dag gevaren. De tocht was erg afwisselend, en het weer kon niet beter!
De sloep wat tip top voor elkaar, zeker voor herhaling vatbaar! Echt genieten.
Hygi├źne
10,0/10
Algehele ervaring
10,0/10
Vaargebied/vaarroute
10,0/10
Prijs/kwaliteit
10,0/10
Vaarinstructie
10,0/10
10,0/10
“Heerlijk dagje varen”
Ellie | 14 juli 2023
We hebben genoten van een heerlijk dagje uit met mijn man, broer en schoonzus.
Hygi├źne
10,0/10
Algehele ervaring
10,0/10
Vaargebied/vaarroute
10,0/10
Prijs/kwaliteit
10,0/10
Vaarinstructie
10,0/10
9,6/10
“Super mooie gezellige dag”
Frank | 12 juli 2023
De sloep was perfect, lekker ruim met koelkast, heel fijn! Het weer zat ook mee dus het was een succes voor iedereen aan boord.
Hygi├źne
10,0/10
Algehele ervaring
10,0/10
Vaargebied/vaarroute
10,0/10
Prijs/kwaliteit
8,0/10
Vaarinstructie
10,0/10