Klantbeoordelingen

9,6/10 22 reviews
Sorteren op:

Reviews

10,0/10
“Fantastische dag met de sloep Pinoy”
Anne-Lisa De Jong | 1 juli 2018
Wij hebben genoten van een heerlijke dag op het Friese water! Nadat wij vriendelijk zijn ontvangen zijn wij naar “ons” sloepje Pinoy gegaan. We hebben een heerlijke dag gehad op het water!
Hygiëne
10,0/10
De sloep
10,0/10
De service
10,0/10
10,0/10
“Onvergetelijk vaarplezier!”
Marijke Kemp | 1 juli 2018
Voor de tweede keer in een paar weken een sloep gehuurd. De eerste keer 3-dagen op stap met mijn man en ‘Captain Jack’. Hoe knus is het om 3 dagen en nachten met deze Captain op stap te zijn.
Gisteren kregen wij ‘Pinoy’ mee, dit keer met onze kids. Wat een geweldige dag weer. De prachtige omgeving, zwemmen, zonovergoten en weer zo’n prachtige sloep. Wij moeten er eerst 1-/2 uur voor rijden maar dat doen we graag voor deze goed service, vriendelijkheid . Goede en duidelijke instructies!
Kortom: wil je een sloep huren ga naar Langweerdersloep!
Hygiëne
10,0/10
De sloep
10,0/10
De service
10,0/10
10,0/10
“Gastvrij en klantvriendelijk ”
Monique | 17 juni 2018
Wij hebben een sloep gehuurd voor vier dagen. Het ontvangst was bijzonder gastvrij en vriendelijk. De boot was een heerlijke sloop. Genoten van het varen en buiten zijn. Langweer is een prima uitvalsbasis om overal heen te varen. Voor herhaling vatbaar. Fijn ook om een tas met serviesgoed mee te kunnen krijgen.
Hygiëne
10,0/10
De sloep
10,0/10
De service
10,0/10
10,0/10
“Een dagje op de Friese wateren”
Jos en Marjan | 1 september 2017
Wat een geweldige dag met een geweldige boot. Keurig verzorgt schoon en netjes. Dit zagen we al bij aankomst. Het bedrijf zag er net zo netjes uit.
Dit gaan we nog eens doen. Het is een aanrader.
Hygiëne
10,0/10
De sloep
10,0/10
De service
10,0/10
8,6/10
“Mooie dag op de Friese meren”
Rvanderp | 29 augustus 2017
29-08-17,
Helemaal top! Fijne sloep, vriendelijke mensen, parkeerplaats voor de auto (ook toiletten aanwezig op terrein). Korte uitleg en de heledag kunnen varen!
Wel telefoon mee om te navigeren( USB poort om te laden is aanwezig)!
Dank
Hygiëne
10,0/10
De sloep
8,0/10
De service
8,0/10
10,0/10
“Een dagje op de Friese wateren”
Jos en Marjan | 28 augustus 2017
Wat een geweldige dag met een geweldige boot. Keurig verzorgt schoon en netjes. Dit zagen we al bij aankomst. Het bedrijf zag er net zo netjes uit.
Dit gaan we nog eens doen. Het is een aanrader.
Hygiëne
10,0/10
De sloep
10,0/10
De service
10,0/10
10,0/10
“Gezelligheid met super mooie sloep!”
Vriendinnen | 27 augustus 2017
Lekker gevaren en onderweg hapje gegeten.
Fantastisch mooie sloep, vriendelijk personeel!
We komen zeker een keer terug.
Hygiëne
10,0/10
De sloep
10,0/10
De service
10,0/10
10,0/10
“5-daags vaartocht”
Familie de Vries | 25 augustus 2017
We hebben een 5-daagse vaarroute gedaan een heel deel van de Elfstedentocht, enorm genoten. Heerlijke boot, van alle gemakken voorzien. Mooie luxe sloep om deze tocht mee te maken. De verhuur en afhandeling ging allemaal soepel. Goeie service. Als je onderweg een vraag hebt, je kunt bellen en ze helpen je verder.
Hygiëne
10,0/10
De sloep
10,0/10
De service
10,0/10
10,0/10
“Uitstekend”
M.Dirkmaat | 23 augustus 2017
Keurig bedrijf, klantvriendelijk personeel en een prachtige sloep wij hebben een top dag gehad kan het iedereen aanbevelen.
Hygiëne
10,0/10
De sloep
10,0/10
De service
10,0/10
8,0/10
“Fantastische boten en heel klantvriendelijk”
Niels | 7 augustus 2017
Heerlijke dag gevaren, fijne en makkelijk te varen boot!
Het park
8,0/10
De vakantiewoning
8,0/10
Hygiëne
8,0/10