Maak kans op een dag sloepvaren!

Schrijf een review en maak kans op een dag sloepvaren in een Langweerder Sloep 6.50.

De winnaar wordt eind oktober 2023 bekendgemaakt.

Vaartegoed te besteden in het vaarseizoen van 2024.

Klantbeoordelingen

9,8/10 208 reviews
Sorteren op:

Reviews

10,0/10
“Geweldig”
Maureen en Nario | 22 juni 2022
Wij hebben een geweldige dag gehad, het weer was prachtig. Dat maakte de dag voor ons compleet. Super vriendelijke mensen echt een aanrader. De lunch was erg goed verzorgd. Wij gaan hier zeker vaker een sloep huren.
Hygiëne
10,0/10
Algehele ervaring
10,0/10
10,0/10
“Uitstekend!”
Mathijs | 22 juni 2022
Laatste boot van de dag geboekt en beetje huiverig dat we een roestbak zouden krijgen. Niets was minder waar! Prachtige houten sloep, uitstekend onderhouden en zeer ruim voor 4 personen. Personeel van Twirre was uiterst vriendelijk en geduldig, voeren zelfs een stukje mee om te checken of alles klopte. Al met al een geweldige dag op de Friese meren gehad!
Hygiëne
10,0/10
Algehele ervaring
10,0/10
10,0/10
“Prima”
Takkenberg Ben | 22 juni 2022
Hygiëne
10,0/10
Algehele ervaring
10,0/10
8,0/10
“Goede ligging en service”
Frank en Yvonne | 22 juni 2022
Hygiëne
8,0/10
Algehele ervaring
8,0/10
10,0/10
“Weekend weg met de sloep”
Kees Houtepen | 22 juni 2022
We hebben voor 2 dagen een sloep gehuurd om te varen over de Friese meren. Condities van de sloep, uitleg over het gebruik waren perfect. Dit in combinatie met een vakantiehuis direct aan het water….Echt een aanrader om met een vriendengroep te beleven.
Hygiëne
10,0/10
Algehele ervaring
10,0/10
10,0/10
“Fantastisch ”
R. Schreiner | 22 juni 2022
Prachtige sloep en perfecte en vriendelijke service! Top!
Hygiëne
10,0/10
Algehele ervaring
10,0/10
10,0/10
“Heerlijke dag met topservice”
Bouke | 16 juni 2022
Super dag gehad op het water. Goede uitleg over gebruik sloep. Luxe tot en met. Service staat hoog in vaandel. Aardige jongens!
Hygiëne
10,0/10
Algehele ervaring
10,0/10
10,0/10
“Perfect”
Zuidberg | 15 juni 2022
Goede service, mooie sloepen!
Hygiëne
10,0/10
Algehele ervaring
10,0/10
10,0/10
“Perfect”
Zuidberg | 15 juni 2022
Goede service, mooie sloepen!
Hygiëne
10,0/10
Algehele ervaring
10,0/10
10,0/10
“Langweerder 750 pinksteren”
Luke | 8 juni 2022
Hele mooie sloep en goede service. We kregen goede uitleg en hebben de hele middag genoten van de omgeving.
Hygiëne
10,0/10
Algehele ervaring
10,0/10