Klantbeoordelingen

9,8/10 151 reviews
Sorteren op:

Reviews

10,0/10
“Boat-trip”
Meyer | 4 augustus 2021
...It was a rainy day and we still went out with the boat. The team was very helpful, experienced and very willing to help. The boat's are very well maintained and in a good condition. Definitely recommendable.

Thanks

Hygiëne
10,0/10
Algehele ervaring
10,0/10
10,0/10
“Sloep varen”
Edwin | 3 augustus 2021
We hebben de tender 600 gehuurd en een prachtige dag op de Friese wateren beleefd.
Mooie vaarroutes en prima weer. De ontvangst was gastvrij en hartelijk.
Een korte uitleg gehad over de boot en we hadden lunchpakketten mee, die waren uiterst goed verzorgd.

Kortom, heerlijke dag gehad op het water in een prachtige tender.

Hygiëne
10,0/10
Algehele ervaring
10,0/10
10,0/10
“Perfect!”
Sjouke Henstra | 2 augustus 2021
Wij hebben de Langweerder Sloep Classic 750 gehuurd. Ondanks de weersvoors-pellingen was het de hele dag droog maar wel veel wind. Een mooie ruime sloep met een ruime overkapping. Mooie vaarroutes meegekregen. Wij hebben de route Langweer, Sneek, IJlst, Langweer gevaren met fraaie tussenstops. Alles perfect geregeld.
Hygiëne
10,0/10
Algehele ervaring
10,0/10
10,0/10
“Toffe dag!”
Oscar Borggreve | 2 augustus 2021
Wij hebben een heerlijke dag op het water gehad in een heel mooie ruime sloep. Wij komen terug!
Hygiëne
10,0/10
Algehele ervaring
10,0/10
8,6/10
“leuke dag”
roel | 1 augustus 2021
het varen was leuk alleen jammer van het weer. zeker voor herhaling vatbaar.
Hygiëne
8,0/10
Algehele ervaring
8,0/10
10,0/10
“Dagje varen”
Anoniem | 31 juli 2021
Wij hebben een fantastische dag op het water gehad, ondanks het niet al te beste weer. De Tender 6.50 is een super fijne boot om mee te varen en om met z’n vijven op te vertoeven. De boot die wij mee kregen leek als nieuw, echt netjes. Wij komen zeker nog een keer terug👍
Hygiëne
10,0/10
Algehele ervaring
10,0/10
10,0/10
“Dagje varen”
Anoniem | 31 juli 2021
Wij hebben een fantastische dag op het water gehad, ondanks het niet al te beste weer. De Tender 6.50 is een super fijne boot om mee te varen en om met z’n vijven op te vertoeven. De boot die wij mee kregen leek als nieuw, echt netjes. Wij komen zeker nog een keer terug👍
Hygiëne
10,0/10
Algehele ervaring
10,0/10
10,0/10
“Mooi weekend op het Friese water”
Richard | 30 juli 2021
Fijn 2 dagen doorgebracht op het friese water rondom langweer met de sloep
Hygiëne
10,0/10
Algehele ervaring
10,0/10
8,0/10
“Dagje Fries ”
Anna-Mieke Wolterink | 29 juli 2021
Geweldige dag gehad .
Super leuke sloep
Hygiëne
8,0/10
Algehele ervaring
8,0/10
10,0/10
“Langweerder sloep 550”
Wouter Pool | 28 juli 2021
24 juli een sloep gehuurd, er was een hartelijk ontvangst door erg vriendelijke behulpzame mensen. Erg veel aandacht voor ons als huurder. We werden vlot geholpen en mijn vrouw die wat angst had om aan boord te gaan werd netjes aan boord geholpen. Bij terugkomst werden er ook netjes opgevangen. Ik moet zeggen een goede ervaring en als het even kan gsuw weer een keer. En anders volgend jaar.
Hygiëne
10,0/10
Algehele ervaring
10,0/10