Klantbeoordelingen

9,8/10 151 reviews
Sorteren op:

Reviews

10,0/10
“Prima service, heerlijk gevaren”
Michel | 28 juli 2021
Fijn ontvangst en uitleg over de boot. Een combinatie van beide routes van 4,5 uur gevaren. Boot was prima in orde en we hebben dan ook prima genoten. Boot netjes. Het sanitair werd toen wij weer terugkwamen net schoongemaakt dus dat was ook prima in orde. Op naar de volgende keer.
Hygiëne
10,0/10
Algehele ervaring
10,0/10
9,4/10
“Keurige zaak”
Jan | 26 juli 2021
Hygiëne
8,0/10
Algehele ervaring
10,0/10
10,0/10
“Fantastische Sloep gehuurd.”
Rob en Eveline | 26 juli 2021
Wat een fantastisch bedrijf om een sloep te huren. Een paar maanden vooruit een Langweerder Sloep 750 classic gereserveerd voor vijf dagen. Bij aankomst werden we zeer vriendelijk en snel op weg geholpen. En met wat een heerlijke sloep hebben we vijf dagen kunnen varen. Van alle gemakken voorzien hebben we de Friese meren kunnen verkennen, hier en daar aanleggen en ‘s avonds weer afmeren aan de Pontdyk alwaar het team van Langweerder Sloep je staat op te wachten om je te helpen waar nodig. Kortom, door de sloep hebben wij een fantastische Friese vakantieweek gehad.
Hygiëne
10,0/10
Algehele ervaring
10,0/10
9,4/10
“Goede service en top sloep!”
Lindi | 25 juli 2021
Wij hebben al meerdere malen mogen genieten op het water met de prachtige sloepen van Langweerdersloep! Ze zijn van alle gemakken voorzien. Ook was de sloep goed schoon gemaakt van te voren. Tevens is het personeel erg vriendelijk en wordt er een super service geboden, een aanrader!
Hygiëne
10,0/10
Algehele ervaring
10,0/10
10,0/10
“Sloep 6,5 meter”
van Galen | 24 juli 2021
We hebben twee dagen deze heerlijke sloep bevaren en vonden het geweldig gaan! Duidelijke uitleg, prachtig nieuwe sloep die zich makkelijk liet bedienen en gelukkig hadden wij er ook prachtig weer bij!!!
Hygiëne
10,0/10
Algehele ervaring
10,0/10
10,0/10
“Prachtige sloep en fijne service”
Ilse | 24 juli 2021
Wij werden alleraardigst en vlot geholpen toen we een foutje hadden gemaakt in onze boeking. Dit werd goed en vriendelijk opgelost. Vervolgens hebben we ook een heerlijke dag in een erg mooie sloep gehad. De uitleg was prima en ook de routes die werden aangeboden waren top. Wij komen heel graag nog eens en ik zal jullie zeker aanraden.
Hygiëne
10,0/10
Algehele ervaring
10,0/10
10,0/10
“Sloep ”
Sandra | 24 juli 2021
We hadden de sloep maxima 600 tender gehuurd. Een mooie boot. Ligt goed in het water. We hebben de route sneek, ijlst gevaren. Als het weer een x uitkomt huren we deze zomer deze sloep nog eens. Erg tevreden over de gang van zaken daar.
Hygiëne
10,0/10
Algehele ervaring
10,0/10
10,0/10
“Langweerder sloep 7,50”
Fred | 23 juli 2021
Fijne sloep, alles keurig verzorgd
Hygiëne
10,0/10
Algehele ervaring
10,0/10
10,0/10
“Heerlijke dag”
Gert | 23 juli 2021
Op zaterdagochtend werden wij snel geholpen en waren we dus na een korte uitleg zo op weg.

De sloep was zeer luxe en van alle gemakken voorzien. Samen hebben we een heerlijke tocht gemaakt over de sloten, meren en door diverse plaatsjes.

Al met al een dag om zeker een keer te herhalen.
Hygiëne
10,0/10
Algehele ervaring
10,0/10
10,0/10
“💯 punten ”
Niels | 22 juli 2021
Hygiëne
10,0/10
Algehele ervaring
10,0/10