Klantbeoordelingen

9,8/10 151 reviews
Sorteren op:

Reviews

10,0/10
“Sloep 6,50 classic”
Ab Stuurman | 6 september 2021
Met 5 personen gevaren op een mooie zaterdag in september.
Prima sloep en genoten van het Friese water.
Komen zeker weer terug.
Hygiëne
10,0/10
Algehele ervaring
10,0/10
10,0/10
“Heerlijke dag op een zeer fijne boor! ”
Jenneke | 5 september 2021
Hygiëne
10,0/10
Algehele ervaring
10,0/10
8,0/10
“Leuke dag”
Piet B | 3 september 2021
We hadden een leuke dag in de sloep. Mooi weer gelukkig, en geen regen.
De kaartjes die we meekregen zijn alleen onvoldoende. Te klein lettertype en de namen van de tonnen staan er niet op, zodat we in plaats van in Sneek in Sloten terecht kwamen.
Maar alles bij elkaar: een leuke dag
Hygiëne
8,0/10
Algehele ervaring
8,0/10
10,0/10
“Langweerdersloep 750 Classic”
Dick Veerman | 2 september 2021
Ik kan hier kort over zijn. Een perfecte sloep met een uitstekende ligging op het water.
Hygiëne
10,0/10
Algehele ervaring
10,0/10
10,0/10
“friesland”
Dia en Charl en familie | 2 september 2021
Een miezerige dag in friesland.
Maaaaar reuze gezellig.
Hygiëne
10,0/10
Algehele ervaring
10,0/10
10,0/10
“Weekend varen”
Dick Veerman | 2 september 2021
Ik kan hier kort over zijn. Een geweldige boot. Wij hadden de 750 classic.
Hygiëne
10,0/10
Algehele ervaring
10,0/10
10,0/10
“Was weer super!”
Anneke Rosenbrand | 1 september 2021
Iedere keer als we in Friesland zijn huren we bij Langweerdersloepen een sloep. Deze keer de Diamant. Weer een super dagje gehad met kinderen en kleinkinderen.
Volgend jaar weer! 👍🏼
Hygiëne
10,0/10
Algehele ervaring
10,0/10
10,0/10
“Was weer super!”
Anneke Rosenbrand | 1 september 2021
Iedere keer als we in Friesland zijn huren we bij Langweerdersloepen een sloep. Deze keer de Diamant. Weer een super dagje gehad met kinderen en kleinkinderen.
Volgend jaar weer! 👍🏼
Hygiëne
10,0/10
Algehele ervaring
10,0/10
10,0/10
“super!”
elvera | 1 september 2021
Ookal was het weer niet geweldig, hebben we een heerlijke dag gehad op het water.
Goede service en mooie sloep.
Hygiëne
10,0/10
Algehele ervaring
10,0/10
10,0/10
“Heerlijk genoten”
Smulders | 30 augustus 2021
Met de prachtige 6.50 sloep de Friese meren ontdekt vanaf het water. Fijn ontvangst, goede uitleg vooraf.
De sloep vaart prettig, ziet er netjes en verzorgd uit.
4 dgn mooie dagtochten gemaakt. Aanwezige brandstof was ruim voldoende. De meegegeven kaarten zijn niet altijd gedetailleerd genoeg om de juiste route te vinden. Tip om de watersport app te downloaden en een gratis account aan te maken. Je kunt dan de waterkaart gedetailleerd bekijken, route navigatie aanzetten, aanmeer plaatsen, bruginfo enz. bekijken.
Hygiëne
10,0/10
Algehele ervaring
10,0/10