Klantbeoordelingen

8,4/10 130 reviews
Reviews met 4 sterren (130) Sorteren op:

Reviews

8,8/10
“Villa 92 en 94”
José wendeich | 5 oktober 2021
Prima huisjes. Wel heel lastig dat er niet meteen zichtbaar gebruiksaanwijzingen lagen voor de apparatuur. Na lang zoeken gevonden.
Eigenlijk moet vermeld worden dat beneden douchen in het bad moet. Levensgevaarlijk voor ouderen. Welliswaar wel boven een mogelijkheid. Maar dan moet je wel de trap op. Huisje 94 was mooi ruim en mooi ingericht. Alleen erg jammer dat je daar maar heel even in de zon kunt zitten. Geen kapstok aanwezig in huisje 92. Snel opgelost door de klusjesman.heel aardige behulpzame man. Goede bedden. Op nummer 92 geen Tv op 1 - 2 -3 Wel de commerciële zenders. Batterijen voor verlichting boven aanrecht op. Wel snel vervangen.keuken uitrusting zeer ruim. Alles voldoende aanwezig en goede kwaliteit.
Netheid
10,0/10
De woning
6,0/10
Ligging
10,0/10
Personeel
10,0/10
Vakantie
8,0/10
8,8/10
“Leuk park!”
Carlijn | 24 september 2021
De locatie van het park is super! Je kan vanuit Langweer leuke plaatsjes bezoeken. Het park zelf is ook leuk. Veel huisjes hebben een eigen aanleg steiger. Personeel is erg vriendelijk. We hebben een boot gehuurd en werden heel vriendelijk geholpen. Het huisje waar wij verbleven was wel erg gedateerd en is m.i. aan renovatie toe. We hielden hier al rekening mee n.a.v de foto’s, maar in het echt viel het toch tegen. De prijs kwaliteit verhouding voor dit specifieke huisje (nr. 28) is naar mijn idee niet in verhouding. Ik weet zeker als je een huisje hebt dat wel gerenoveerd is, je een super leuke vakantie gaat hebben! Houd er verder rekening mee dat de prijs waarmee geadverteerd wordt niet de eind prijs is. Zodra je op boeken klikt wordt het huisje duurder. We dachten een huisje van €550 te boeken, maar kwamen uiteindelijk op rond de €800 uit.
Netheid
10,0/10
De woning
4,0/10
Ligging
10,0/10
Personeel
10,0/10
Vakantie
10,0/10
8,6/10
“Zeer verzorgd ”
Douwe | 13 september 2021
Ervaar elke keer goed verzorgd en betrouwbaar materiaal en vriendelijke en behulpzaam personeel.
Tot de volgende keer.
Hygiëne
8,0/10
De sloep
10,0/10
De service
8,0/10
8,0/10
“Weekje ontspannen”
Diana Castelijns | 7 september 2021
Wat hebben we weer genoten na een weekendje in het voorjaar waren we er nu voor een week. Mooi en net huisje wat voelde we er ons echt thuis. Zeker voor herhaling vatbaar
Netheid
8,0/10
De woning
8,0/10
Ligging
8,0/10
Personeel
8,0/10
Vakantie
8,0/10
8,0/10
“Leuke dag”
Piet B | 3 september 2021
We hadden een leuke dag in de sloep. Mooi weer gelukkig, en geen regen.
De kaartjes die we meekregen zijn alleen onvoldoende. Te klein lettertype en de namen van de tonnen staan er niet op, zodat we in plaats van in Sneek in Sloten terecht kwamen.
Maar alles bij elkaar: een leuke dag
Hygiëne
8,0/10
De sloep
8,0/10
De service
8,0/10
8,6/10
“Absoluut TOP”
Jan Wouter | 4 augustus 2021
Mijn vrouw en ik huren al vele jaren Langweerder sloepen bij Twirre. Soms een dag, soms een week, soms met de dochters, of met vrienden en kennissen. Iedere keer weer is de service en het materiaal uitstekend. Door vriendelijk en kundig personeel is alles stipt geregeld en begint de dag, ook al zit het weer niet altijd mee, altijd met een zonnetje.
Hygiëne
8,0/10
De sloep
8,0/10
De service
10,0/10
8,6/10
“leuke dag”
roel | 1 augustus 2021
het varen was leuk alleen jammer van het weer. zeker voor herhaling vatbaar.
Hygiëne
10,0/10
De sloep
8,0/10
De service
8,0/10
8,0/10
“Dagje Fries ”
Anna-Mieke Wolterink | 29 juli 2021
Geweldige dag gehad .
Super leuke sloep
Hygiëne
8,0/10
De sloep
8,0/10
De service
8,0/10
8,8/10
“Heerlijk”
Louis Oosterveer | 20 juli 2021
De villa was top en het park lekker rustig.
Je loopt in 5 minuten langs het water naar het gezellige Langweer centrum waar je een aantal restaurants hebt een bakker, slager en een supermarkt. De sloep die wij hadden gehuurd was perfect om Friesland te ontdekken en af en toe een hengeltje uit te gooien en met de hond te wandelen, richting St Nicolaasga kun je heerlijk een boswandeling maken..

Zeker een aanrader.
Netheid
8,0/10
De woning
8,0/10
Ligging
10,0/10
Personeel
10,0/10
Vakantie
8,0/10
8,0/10
“Top dagje met de sloep”
Jacqueline | 25 augustus 2019
Super vriendelijk, fijne boot en prachtige omgeving!
Hygiëne
8,0/10
De sloep
8,0/10
De service
8,0/10