Maak kans op een dag sloepvaren!

Schrijf een review en maak kans op een dag sloepvaren in een Langweerder Sloep 6.50.

De winnaar wordt eind oktober 2023 bekendgemaakt.

Vaartegoed te besteden in het vaarseizoen van 2024.

Klantbeoordelingen

9,8/10 195 reviews
Sorteren op:

Reviews

9,6/10
“Beoordeling sloepvaren met de langweerdersloep 650”
Wim Ypma | 8 mei 2023
Inchecken, uitleg en hulp bij het uitvaren van de haven was prima op orde. Ook de e-mail met instructies en vaarroutes vooraf is plezierig. De sloep zag er heel netjes uit en alles werkte naar behoren. Jammer dat de sloep bij achteruitvaren slecht bestuurbaar is.
Hygiëne
10,0/10
Algehele ervaring
10,0/10
Vaargebied/vaarroute
10,0/10
Prijs/kwaliteit
8,0/10
Vaarinstructie
10,0/10
10,0/10
“Fijne ervaring, ook met kinderen”
Menno Grandia | 4 mei 2023
Als iets aan de verwachtingen voldoet, ben ik meestal dik tevreden. Het gebeurt mij tegenwoordig zelden dat iets de verwachtingen overtreft. Deze verhuurder scoort wat mij betreft het hoogst haalbare.

Het is altijd maar de vraag hoe je boot eruit ziet, of de mensen vriendelijk zijn, of ze achteraf niks proberen te claimen. Niks van dat!

Een bijna gloednieuwe sloep, vriendelijke en behulpzame mensen die de tijd nemen om routes met je door te nemen, gebruik van de sloep uit te leggen en bovenal de kinderen met een water-bingo op pad te sturen! Niet vergeten het kadootje achteraf. Ze hebben het er nog over.

Tips voor ouders met kinderen:

Zondag: de Walrus Sneek (kinderoppas binnen + zelf ijsjes maken in de keuken)

Andere dagen: Salt Terherne (leuke omheinde speeltuin met springkussen)



Hygiëne
10,0/10
Algehele ervaring
10,0/10
Vaargebied/vaarroute
10,0/10
Prijs/kwaliteit
10,0/10
Vaarinstructie
10,0/10
10,0/10
“Eerste vaardag 2023 zit er weer op”
Hettema | 18 april 2023
Afgelopen vrijdag weer een heerlijk dagje gevaren.
Dank voor jullie service en ondersteuning. Elke keer weer een feestje om met een sloep van jullie op pad te gaan. Keurig onderhouden en vriendelijke instructie en hulp.
Hygiëne
10,0/10
Algehele ervaring
10,0/10
Vaargebied/vaarroute
10,0/10
Prijs/kwaliteit
10,0/10
Vaarinstructie
10,0/10
9,6/10
“Fantastische dag”
Michel Carpay | 14 april 2023
Niet alleen het weer werkte mee maar vooral de prachtige omgeving en de fantastische sloep die we hebben gehuurd maakte dit een dag om niet meer te vergeten. Dank jullie wel!
Hygiëne
10,0/10
Algehele ervaring
10,0/10
Vaargebied/vaarroute
10,0/10
Prijs/kwaliteit
8,0/10
Vaarinstructie
10,0/10
10,0/10
“Rust en klasse”
Joep Athmer | 3 november 2022
Zoals altijd een prima uitleg over de sloep, zeer hulpvaardig met wegvaren en aanmeren en mooie kaarten met routes...

Varend door smalle sloten, over meren en aanleggend bij leuke gelegenheden geniet je van het Friese landschap en begrijp je wat onthaasten en genieten op de Friese meren betekent....
Hygiëne
10,0/10
Algehele ervaring
10,0/10
8,0/10
“Lekker herfst varen”
Rouwette | 1 november 2022
Eind oktober een sloep gehuurd bij langweerdersloep. Prima perfect onderhouden boot en goede instructie. Heerlijk met vrienden en kinderen genoten van de Friese wateren. Volgend jaar weer.
Hygiëne
8,0/10
Algehele ervaring
8,0/10
10,0/10
“Wat een geweldige weekend”
Peter en Tineke | 22 oktober 2022
Half oktober hebben we een weekend lang de 7,5 meter sloep gehuurd en een huis op het park. Wat hebben wij 2 geweldige dagen gehad. Alles was zo goed geregeld en de sloep was prachtig. We hebben 2 dagen iets van 6 uur gevaren door de mooiste natuur en de leukste dorpjes. Van het voorjaar gaan we zeker terug.
Hygiëne
10,0/10
Algehele ervaring
10,0/10
10,0/10
“Huren sloep”
John | 26 september 2022
Alles is vooraf goed uitgelegd. Na terugkomst met de sloep weer goed ontvangen. Vriendelijke mensen.

Een aanrader.
Hygiëne
10,0/10
Algehele ervaring
10,0/10
10,0/10
“mw”
Rita Bloo | 15 september 2022
mooie sloep en handig was de usb aansluiting
Hygiëne
10,0/10
Algehele ervaring
10,0/10
10,0/10
“5 sterren sloep”
Karin | 15 september 2022
Wij hebben zondag last minute een sloep gehuurd en werden zeer vriendelijk geholpen. De sloep was prachtig en maakte niet veel lawaai.
Heerlijk gevaren. Ook de jongens die helpen bij vertrek en aankomst waren bijzonder vriendelijk en behulpzaam. Mijn complimenten.
Hygiëne
10,0/10
Algehele ervaring
10,0/10