Klantbeoordelingen

9,8/10 109 reviews
Sorteren op:

Reviews

10,0/10
“Mooie sloep goed geregeld”
Fam. de Bruin | 28 augustus 2021
Mooie verzorgde goed uitziende sloep. Uitleg voor het gebruik was prima in orde. Medewerkers zijn vriendelijk. Klein verbeterpuntje als je niet bekend bent met een vaar/waterkaart is het iets lastig je route te bepalen. Een markering waar het bedrijf zit op de kaart zou makkelijk zijn.
Hygiëne
10,0/10
De sloep
10,0/10
De service
10,0/10
10,0/10
“Een heerlijke ervaring! ”
Lotteke | 27 augustus 2021
Via via kreeg ik dit adres door en we zijn, na het zien van de website, vol vertrouwen die kant op gereden na een online reservering en betaling. Voor onderweg kregen we een route kaart mee en wat tips om eventueel uit te stappen voor een lunch of ander uitstapje. Heel leuk want wij komen niet uit de buurt.

De boot was prachtig, schoon en groot genoeg voor ons. Wij hebben een heerlijke dag op het water ervaren en we zullen er nog lang over praten. Wij komen zeker snel terug en nemen onze vrienden en familie mee naar Langweerdersloep!
Hygiëne
10,0/10
De sloep
10,0/10
De service
10,0/10
9,4/10
“heerlijke sloep!”
Jolande | 26 augustus 2021
Fijn een dag gevaren in een 6,5 classic. De hond mocht mee. Mooie comfortabele en schone sloep. We willen de volgende keer liever een echte waterkaart mee i.p.v. zo'n plastic kaartje, in Sneek is het lastig de weg te vinden.
Hygiëne
10,0/10
De sloep
10,0/10
De service
8,0/10
10,0/10
“Top !!”
Frank | 26 augustus 2021
Aardige mensen, z.g.a.n. boten, behulpzaam, veel mogelijkheden qua vaarroutes.
Hygiëne
10,0/10
De sloep
10,0/10
De service
10,0/10
10,0/10
“Aanrader!”
T.G. | 25 augustus 2021
Hier voor 2e jaar op rijj een Langweerder sloep Classic 6.50 gehuurd voor een heerlijke (vrienden)dag op het water.. Zeer fijne, stabiele en schone sloep, Prettig verhuurbedrijf met vriendelijk personeel. Aanrader!
Hygiëne
10,0/10
De sloep
10,0/10
De service
10,0/10
10,0/10
“Varen in Friesland”
Hennie Polman | 24 augustus 2021
Het was een super gezellige dag op het water!
En met een prachtige en luxe sloep.
Vriendelijk personeel, die ons wegwijs maakte met de vaarroute. En bovendien hadden wij heerlijk weer… echt voor herhaling vatbaar 👍
Hygiëne
10,0/10
De sloep
10,0/10
De service
10,0/10
10,0/10
“dagje varen op Friese wateren”
Henk Bovens | 23 augustus 2021
We hebben genoten ondanks het mindere weer van een heerlijk dagje op Friese wateren. Een zeer afwisselde route op kaart over vaarten, sloten en meren, door dorpjes en stadjes. De verstilling en rust die het water biedt t.o.v. de hectiek aan wal.
Hygiëne
10,0/10
De sloep
10,0/10
De service
10,0/10
10,0/10
“huur sloep”
H.W.van Bruggen | 19 augustus 2021
Voor het eerst kennis gemaakt met het huren van en sloep
In een woord geweldig
Hygiëne
10,0/10
De sloep
10,0/10
De service
10,0/10
10,0/10
“Leuke avond ”
Martijn van Lent | 18 augustus 2021
We hebben een avondvaart gedaan in een 650 sloep. Heerlijk rondje Sneek gedaan. Een aanrader en lekker rustig op het water.
Hygiëne
10,0/10
De sloep
10,0/10
De service
10,0/10
10,0/10
“Sloep 550 1e keer”
Monique Lenderink | 18 augustus 2021
Wij vonden het heerlijk om zelf te varen en in deze mooie sloep. Helemaal niet moeilijk, en kregen een goede uitleg voor we weg gingen van een jonge man. Met veel geduld werd verteld hoe alles werkte.
Alles schoon en lijkt wel nieuw. We kregen er een duidelijke routekaart bij.
De picknickmand was rijkelijk gevuld met hapjes en broodbeleg, we hebben ervan zitten smullen. Wat we vergeten waren was drinken meenemen ( zat ook niet in de mand ) .
En het weer was geweldig.
Als we weer in Friesland zijn huren we zeker nog een keer deze sloep bij jullie.
Hygiëne
10,0/10
De sloep
10,0/10
De service
10,0/10