Klantbeoordelingen

10,0/10 130 reviews
Reviews met 5 sterren (130) Sorteren op:

Reviews

10,0/10
“Sloep 6,5 meter”
van Galen | 24 juli 2021
We hebben twee dagen deze heerlijke sloep bevaren en vonden het geweldig gaan! Duidelijke uitleg, prachtig nieuwe sloep die zich makkelijk liet bedienen en gelukkig hadden wij er ook prachtig weer bij!!!
Hygiëne
10,0/10
De sloep
10,0/10
De service
10,0/10
10,0/10
“Prachtige sloep en fijne service”
Ilse | 24 juli 2021
Wij werden alleraardigst en vlot geholpen toen we een foutje hadden gemaakt in onze boeking. Dit werd goed en vriendelijk opgelost. Vervolgens hebben we ook een heerlijke dag in een erg mooie sloep gehad. De uitleg was prima en ook de routes die werden aangeboden waren top. Wij komen heel graag nog eens en ik zal jullie zeker aanraden.
Hygiëne
10,0/10
De sloep
10,0/10
De service
10,0/10
10,0/10
“Sloep ”
Sandra | 24 juli 2021
We hadden de sloep maxima 600 tender gehuurd. Een mooie boot. Ligt goed in het water. We hebben de route sneek, ijlst gevaren. Als het weer een x uitkomt huren we deze zomer deze sloep nog eens. Erg tevreden over de gang van zaken daar.
Hygiëne
10,0/10
De sloep
10,0/10
De service
10,0/10
10,0/10
“Langweerder sloep 7,50”
Fred | 23 juli 2021
Fijne sloep, alles keurig verzorgd
Hygiëne
10,0/10
De sloep
10,0/10
De service
10,0/10
10,0/10
“Heerlijke dag”
Gert | 23 juli 2021
Op zaterdagochtend werden wij snel geholpen en waren we dus na een korte uitleg zo op weg.

De sloep was zeer luxe en van alle gemakken voorzien. Samen hebben we een heerlijke tocht gemaakt over de sloten, meren en door diverse plaatsjes.

Al met al een dag om zeker een keer te herhalen.
Hygiëne
10,0/10
De sloep
10,0/10
De service
10,0/10
10,0/10
“💯 punten ”
Niels | 22 juli 2021
Hygiëne
10,0/10
De sloep
10,0/10
De service
10,0/10
10,0/10
“Super dag gehad - Sloep 6.50 Classic”
Jurgen | 21 juli 2021
Zaterdag 17 juli hebben wij een super dag gehad. Top weer, fijne sloep en een mooie omgeving. We zijn in de ochtend zeer prettig ontvangen en hebben heerlijk gevaren. Al met al een top dag.
Hygiëne
10,0/10
De sloep
10,0/10
De service
10,0/10
10,0/10
“Prachtige sloep”
Johan | 16 juli 2021
Wij hebben een week deze sloep gehuurd.
In een woord geweldig.
Had nog maar 100 uur gedraaid dus zgan.
Keurig geholpen bij betrek en aankomst.
Een echte aanrader.
Professioneel bedrijf waar aardige mensen werken.
Wij hebben mede dankzij de sloep een hele leuke week in Friesland gehad.
Hygiëne
10,0/10
De sloep
10,0/10
De service
10,0/10
9,4/10
“Genoten”
Louis Oosterveer | 16 juli 2021
Het villapark ligt op een heerlijke plek aan het water en de huisjes zijn top, Langweer is een gezellig dorpje met aardige bewoners, je voelt je welkom daar. De De sloep die wij gehuurd hebben was splinternieuw en heerlijk om in te varen, zeker een aanrader.
Hygiëne
8,0/10
De sloep
10,0/10
De service
10,0/10
9,4/10
“Genoten”
Louis Oosterveer | 16 juli 2021
Het villapark ligt op een heerlijke plek aan het water en de huisjes zijn top, Langweer is een gezellig dorpje met aardige bewoners, je voelt je welkom daar. De De sloep die wij gehuurd hebben was splinternieuw en heerlijk om in te varen, zeker een aanrader.
Hygiëne
8,0/10
De sloep
10,0/10
De service
10,0/10