Klantbeoordelingen

10,0/10 130 reviews
Reviews met 5 sterren (130) Sorteren op:

Reviews

10,0/10
“Weer een leuke sloepdag”
Anneke | 15 juli 2021
Al meerdere keren een sloep gehuurd bij jullie en altijd zeer tevreden over het personeel en de sloep! Aardige dames aan de receptie, prettige uitleg op de boot, mooie sloep waar je op kunt vertrouwen en aan het eind van de dag weer een welkom ontvangst. Eind augustus zijn we weer in Langweer, dus dan gaan we zeker weer een sloep huren. Top!
Hygiëne
10,0/10
De sloep
10,0/10
De service
10,0/10
9,4/10
“Heerlijke ruime sloep”
Bjorn | 15 juli 2021
Voor 2 dagen hebben we deze boot gehuurd en het was geweldig; snel, netjes en zelfs met 7 personen voldoende ruimte.

We hebben ook overnacht en ook dat beviel goed. Ook onze zoon (185cm) sliep naast ons, wat eigenlijk niet zou kunnen en was daardoor wel wat krapper.

Aanrader voor iedereen die Friesland vanaf het water wil leren kennen.
Hygiëne
10,0/10
De sloep
8,0/10
De service
10,0/10
10,0/10
“dagje varen met de maxima 600”
danny van zijl | 14 juli 2021
Aardige ontvangst, incl meer dan voldoende uitleg en zelfs meevaren de haven uit.
Ruim voldoende plek op de sloep en uiterst stil tijdens varen.
Echt een aanrader!
Hygiëne
10,0/10
De sloep
10,0/10
De service
10,0/10
10,0/10
“Aanrader”
Drijver | 13 juli 2021
Mooi bedrijf om een sloep te huren.

Behulpzaam personeel.

Gewoon top, dus een aanrader om bij Langweerdersloep te huren.

We komen graag nog eens langs.

Groet Andries en Inge.
Hygiëne
10,0/10
De sloep
10,0/10
De service
10,0/10
10,0/10
“Aanrader”
Drijver | 13 juli 2021
Mooi bedrijf om een sloep te huren.

Behulpzaam personeel.

Gewoon top, dus een aanrader om bij Langweerdersloep te huren.

We komen graag nog eens langs.

Groet Andries en Inge.
Hygiëne
10,0/10
De sloep
10,0/10
De service
10,0/10
10,0/10
“Uitstekend”
| 8 juli 2021
Langweer gezelligste dorp van Friesland. Plekje huisje ligging met ligplaats boot, geweldig voor ons een complete vakantie!

Lekker eten overal, supermarkt voorziet in kwaliteits producten.

Bedankt voor de goede service!


Netheid
10,0/10
De woning
10,0/10
Ligging
10,0/10
Personeel
10,0/10
Vakantie
10,0/10
10,0/10
“Uitstekend”
Emmy en Leo | 8 juli 2021
Locatie vriendelijke proffesionele verzorging.
Gezellig leuk dorp met kwaliteit van restaurants en supermarkt.
Huisje leuk, gezellig, fris en gemaksvriendelijk. Up to date. Goede bedden alle kamers ook dekbedden nieuw schoon en fris.
En ligplaats boot.
Netheid
10,0/10
De woning
10,0/10
Ligging
10,0/10
Personeel
10,0/10
Vakantie
10,0/10
10,0/10
“Uitstekend verblijf gehad ”
Henk van Houten | 6 juli 2021
Fraaie, goed onderhouden en zeer complete villa.
Schoonmaak zeer goed.
Receptie uiterst klantvriendelijk.
Een topper!!!
Netheid
10,0/10
De woning
10,0/10
Ligging
10,0/10
Personeel
10,0/10
Vakantie
10,0/10
10,0/10
“Heerlijk relaxen aan het water”
Arno en Anja | 6 juli 2021
Wij hebben 1 week in een mooie, ruime woning aan het water gelogeerd. Veel licht, terras aan het water. Mooi park met veel groen, strand, het meer, leuke restaurantjes in het dorp en een mooie omgeving om te verkennen, met de boot, de fiets of met de auto. Zeker een aanrader.
Netheid
10,0/10
De woning
10,0/10
Ligging
10,0/10
Personeel
10,0/10
Vakantie
10,0/10
10,0/10
“12 persoon sloep”
Aaltsje | 26 augustus 2019
We hebben genoten met prachtig weer
Goeie uitleg en de sloep was netjes.
Tip: brandblusser aan boord.
En reddingsboei.
Verder gaan we er een jaarlijks uitje van maken
Bedankt....
Hygiëne
10,0/10
De sloep
10,0/10
De service
10,0/10