Klantbeoordelingen

10,0/10 109 reviews
Reviews met 5 sterren (109) Sorteren op:

Reviews

9,4/10
“Prima sloep en goede ontvangst ”
Faber | 11 september 2021
Afgelopen zondag een sloepje gehuurd. Reservering online ging makkelijk.
Je krijgt ook nog extra bevestiging van de receptie. Paar dagen ervoor een link met routes die je kunt varen, professioneel!
Op de dag prima geholpen bij receptie en de jongens leggen gebruik sloep uit en varen klein stukje mee. Binnenkomst weer vriendelijk ontvangst en gevraagd hoe onze dag was. Voor herhaling vatbaar.
Hygiëne
10,0/10
De sloep
8,0/10
De service
10,0/10
10,0/10
“heerlijke dag”
Fam Snijder | 9 september 2021
Wij hebben een heerlijke dag gehad op het water met een prachtige sloep. de hapjes uit de picknick manden waren erg lekker en voldoende.
Medewerkers heel klantvriendelijk
Hygiëne
10,0/10
De sloep
10,0/10
De service
10,0/10
10,0/10
“Geweldig! ”
Gerrit Jansen | 9 september 2021
Hygiëne
10,0/10
De sloep
10,0/10
De service
10,0/10
10,0/10
“Fijne royale sloep”
Hans | 9 september 2021
We hebben erg genoten met zn 5en, lekker de ruimte, luxe kussens, makkelijke bediening, stille motor. Leuk gebied om te bevaren veel mogelijkheden, afwisselende vaartjes. Gaan we zeker nog eens doen
Hygiëne
10,0/10
De sloep
10,0/10
De service
10,0/10
10,0/10
“Fijne royale sloep”
Hans | 9 september 2021
We hebben erg genoten met zn 5en, lekker de ruimte, luxe kussens, makkelijke bediening, stille motor. Leuk gebied om te bevaren veel mogelijkheden, afwisselende vaartjes. Gaan we zeker nog eens doen
Hygiëne
10,0/10
De sloep
10,0/10
De service
10,0/10
9,4/10
“Sloep gehuurd op zaterdag 4-9-2021”
Leo Remmelzwaal | 8 september 2021
Bij Langweerder Sloep een 6 persoons sloep gehuurd voor een dag. Dit bleek een prachtige sloep te zijn en ruim genoeg voor ons vieren. Ontvangst, aflevering en uitleg waren perfect. Nogmaals dank.
Hygiëne
8,0/10
De sloep
10,0/10
De service
10,0/10
10,0/10
“uitstekend”
| 7 september 2021
Hygiëne
10,0/10
De sloep
10,0/10
De service
10,0/10
10,0/10
“Sloep 6,50 classic”
Ab Stuurman | 6 september 2021
Met 5 personen gevaren op een mooie zaterdag in september.
Prima sloep en genoten van het Friese water.
Komen zeker weer terug.
Hygiëne
10,0/10
De sloep
10,0/10
De service
10,0/10
10,0/10
“Heerlijke dag op een zeer fijne boor! ”
Jenneke | 5 september 2021
Hygiëne
10,0/10
De sloep
10,0/10
De service
10,0/10
10,0/10
“Langweerdersloep 750 Classic”
Dick Veerman | 2 september 2021
Ik kan hier kort over zijn. Een perfecte sloep met een uitstekende ligging op het water.
Hygiëne
10,0/10
De sloep
10,0/10
De service
10,0/10