Klantbeoordelingen

10,0/10 130 reviews
Reviews met 5 sterren (130) Sorteren op:

Reviews

10,0/10
“Heerlijk”
Gerwin Schoonewille | 10 augustus 2021
Boot was keurig. Service was super. We komen zeker binnenkort terug voor nog een dag heerlijk genieten op jullie boot op de prachtige wateren van Friesland.
Hygiëne
10,0/10
De sloep
10,0/10
De service
10,0/10
10,0/10
“Prima sloep”
Karel | 9 augustus 2021
Uitstekende service, goede ontvangst. Prima uitleg en dus alles in orde voor een leuke dag. Aanrader.
Hygiëne
10,0/10
De sloep
10,0/10
De service
10,0/10
10,0/10
“Topdag op de Friese meren”
Bart en Angela | 8 augustus 2021
Een dag een Langweerder sloep 6.5 classic gehuurd. Na uitgebreide uitleg door het personeel over werking en bediening van motor, sturen, invouwen van de kap en een klein stukje proefvaren: de Friese meren op. Nagenoeg nieuwe sloep, zeer goed manoeuvreerbaar, fijn sturen en zitten, zowel achter het stuurwiel of onder de kap. Je kunt staan of zitten (je kunt door de kap heen kijken) achter het stuurwiel. Makkelijk afmeren met voor en achtertros, zelfs als je weinig ervaring hebt (zoals wij). Het bij terugkomst invaren van de box lukte me niet (amateur!) maar werd meteen geholpen door het personeel om de boot toch veilig aan de kant te krijgen. Hadden een lunchbox bijbesteld: zeer gevarieerd, lekker en ruim voldoende. Je krijgt twee geplastificeerde kaarten mee: één met routesuggesties, één met een overzicht van het vaargebied. Zelf had ik een waterkaart Friesland mee (ANWB 1:50.000), waarop in detail gegevens over bruggen (wel of niet beweegbaar) hoogtes, breedtes, dieptes (de sloep heeft een zeer geringe diepgang), aanlegplaatsen, boeien etc. en je kunt er op veel meren ook buiten de vaargeul mee varen. Ondanks een dreigende onweersbui, waarvan we uiteindelijk alleen een staartje regen meekregen, een topdag op het water gehad, met best wat wind en wisselvallig weer, maar heerlijk gevaren en genoten. Absolute aanrader en voor herhaling vatbaar en dan huren we zeker weer een sloep bij Twirre. P.S.: ook niet onbelangrijk: volop gratis parkeergelegenheid op eigen terrein en toiletten in het havengebouw. We kunnen slechts één minpuntje bedenken: de dag was te snel om!
Hygiëne
10,0/10
De sloep
10,0/10
De service
10,0/10
9,4/10
“Verjaardagscadeautje”
Anja | 8 augustus 2021
Op 4 augustus zijn we met de Snoehaen wezen varen. Een zeer goed uitgeruste sloep. Alles was zeker naar tevredenheid. Personeel was zeer vriendelijk en hebben ons goed geinstueerd over de werking van de boot.

Bij terugkomst was het personeel zo vriendelijk om de boot naar de vaste wal te varen, zodat het uitstappen voor iedereen goed mogelijk was.

Enig punt van aandacht was dat we er onderweg achter kwamen dat de wc niet geleegd was.
Hygiëne
8,0/10
De sloep
10,0/10
De service
10,0/10
10,0/10
“Leuke dag”
Norbert | 8 augustus 2021
We hebben ons ontzettend vermaakt met deze zeer recente of supergoed onderhouden sloep. Zeker voor herhaling vatbaar. Service en uitleg was ook top!
Hygiëne
10,0/10
De sloep
10,0/10
De service
10,0/10
10,0/10
“Sloephuur”
Arjan en Marlies | 7 augustus 2021
We hebben veel plezier beleeft aan de boot. Mooi handzaam en heel geschikt om door kleine vaartjes te varen. De boot zag er prima en zeer goed verzorgt uit. Ook de toelichting over de boot was prima in orde. Wat ons vooral goed beviel was dat er niet direct een borgsom werd gevraagd maar dat je in plaats daarvan een machtiging invulde. Hierdoor kan je een boor huren zonder dat gelijk je hele bankrekening leeg is. Prima verhuurder met mooie betaalbare boten.
Hygiëne
10,0/10
De sloep
10,0/10
De service
10,0/10
10,0/10
“De heer”
JW Weebers | 5 augustus 2021
Was weer super
Bootje top
Altijd leuke stoere “hulpjes” in de haven
Friesland altijd goed
Hygiëne
10,0/10
De sloep
10,0/10
De service
10,0/10
10,0/10
“Boat-trip”
Meyer | 4 augustus 2021
...It was a rainy day and we still went out with the boat. The team was very helpful, experienced and very willing to help. The boat's are very well maintained and in a good condition. Definitely recommendable.

Thanks

Hygiëne
10,0/10
De sloep
10,0/10
De service
10,0/10
10,0/10
“Sloep varen”
Edwin | 3 augustus 2021
We hebben de tender 600 gehuurd en een prachtige dag op de Friese wateren beleefd.
Mooie vaarroutes en prima weer. De ontvangst was gastvrij en hartelijk.
Een korte uitleg gehad over de boot en we hadden lunchpakketten mee, die waren uiterst goed verzorgd.

Kortom, heerlijke dag gehad op het water in een prachtige tender.

Hygiëne
10,0/10
De sloep
10,0/10
De service
10,0/10
10,0/10
“Perfect!”
Sjouke Henstra | 2 augustus 2021
Wij hebben de Langweerder Sloep Classic 750 gehuurd. Ondanks de weersvoors-pellingen was het de hele dag droog maar wel veel wind. Een mooie ruime sloep met een ruime overkapping. Mooie vaarroutes meegekregen. Wij hebben de route Langweer, Sneek, IJlst, Langweer gevaren met fraaie tussenstops. Alles perfect geregeld.
Hygiëne
10,0/10
De sloep
10,0/10
De service
10,0/10