Klantbeoordelingen

10,0/10 130 reviews
Reviews met 5 sterren (130) Sorteren op:

Reviews

10,0/10
“Toffe dag!”
Oscar Borggreve | 2 augustus 2021
Wij hebben een heerlijke dag op het water gehad in een heel mooie ruime sloep. Wij komen terug!
Hygiëne
10,0/10
De sloep
10,0/10
De service
10,0/10
10,0/10
“Dagje varen”
Anoniem | 31 juli 2021
Wij hebben een fantastische dag op het water gehad, ondanks het niet al te beste weer. De Tender 6.50 is een super fijne boot om mee te varen en om met z’n vijven op te vertoeven. De boot die wij mee kregen leek als nieuw, echt netjes. Wij komen zeker nog een keer terug👍
Hygiëne
10,0/10
De sloep
10,0/10
De service
10,0/10
10,0/10
“Dagje varen”
Anoniem | 31 juli 2021
Wij hebben een fantastische dag op het water gehad, ondanks het niet al te beste weer. De Tender 6.50 is een super fijne boot om mee te varen en om met z’n vijven op te vertoeven. De boot die wij mee kregen leek als nieuw, echt netjes. Wij komen zeker nog een keer terug👍
Hygiëne
10,0/10
De sloep
10,0/10
De service
10,0/10
10,0/10
“Mooi weekend op het Friese water”
Richard | 30 juli 2021
Fijn 2 dagen doorgebracht op het friese water rondom langweer met de sloep
Hygiëne
10,0/10
De sloep
10,0/10
De service
10,0/10
10,0/10
“Langweerder sloep 550”
Wouter Pool | 28 juli 2021
24 juli een sloep gehuurd, er was een hartelijk ontvangst door erg vriendelijke behulpzame mensen. Erg veel aandacht voor ons als huurder. We werden vlot geholpen en mijn vrouw die wat angst had om aan boord te gaan werd netjes aan boord geholpen. Bij terugkomst werden er ook netjes opgevangen. Ik moet zeggen een goede ervaring en als het even kan gsuw weer een keer. En anders volgend jaar.
Hygiëne
10,0/10
De sloep
10,0/10
De service
10,0/10
10,0/10
“Prima service, heerlijk gevaren”
Michel | 28 juli 2021
Fijn ontvangst en uitleg over de boot. Een combinatie van beide routes van 4,5 uur gevaren. Boot was prima in orde en we hebben dan ook prima genoten. Boot netjes. Het sanitair werd toen wij weer terugkwamen net schoongemaakt dus dat was ook prima in orde. Op naar de volgende keer.
Hygiëne
10,0/10
De sloep
10,0/10
De service
10,0/10
9,2/10
“Keurig park”
Monique | 27 juli 2021
Goed onderhouden park. Zeer vriendelijk personeel. Fijne sfeer. Huisjes zijn goed geïsoleerd.
Netheid
10,0/10
De woning
8,0/10
Ligging
8,0/10
Personeel
10,0/10
Vakantie
10,0/10
9,4/10
“Keurige zaak”
Jan | 26 juli 2021
Hygiëne
10,0/10
De sloep
8,0/10
De service
10,0/10
10,0/10
“Fantastische Sloep gehuurd.”
Rob en Eveline | 26 juli 2021
Wat een fantastisch bedrijf om een sloep te huren. Een paar maanden vooruit een Langweerder Sloep 750 classic gereserveerd voor vijf dagen. Bij aankomst werden we zeer vriendelijk en snel op weg geholpen. En met wat een heerlijke sloep hebben we vijf dagen kunnen varen. Van alle gemakken voorzien hebben we de Friese meren kunnen verkennen, hier en daar aanleggen en ‘s avonds weer afmeren aan de Pontdyk alwaar het team van Langweerder Sloep je staat op te wachten om je te helpen waar nodig. Kortom, door de sloep hebben wij een fantastische Friese vakantieweek gehad.
Hygiëne
10,0/10
De sloep
10,0/10
De service
10,0/10
9,4/10
“Goede service en top sloep!”
Lindi | 25 juli 2021
Wij hebben al meerdere malen mogen genieten op het water met de prachtige sloepen van Langweerdersloep! Ze zijn van alle gemakken voorzien. Ook was de sloep goed schoon gemaakt van te voren. Tevens is het personeel erg vriendelijk en wordt er een super service geboden, een aanrader!
Hygiëne
8,0/10
De sloep
10,0/10
De service
10,0/10