Meerdaagse vaartocht

Het Friese landschap kent vele aspecten. Van uitgerekte weilanden tot prachtige waterlandschappen. Maar de mooiste vaarroutes vind je in regio De Fryske Marren. Vanuit de haven van Langweer vertrekt u met een Langweerder Sloep 6.50 voor een twee of driedaagse tocht over de Friese wateren. Wij regelen voor u een comfortabele sloep, een vaarroute, en de overnachting(en).

De arrangementen zijn te boeken in het laagseizoen (1 april - 30 juni | 1 september - 1 november)

Sneek

Tweedaagse vaartocht

Tijdens deze tweedaagse tocht vaar je langs gezellige (watersport)dorpen als Heeg en Woudsend en de pittoreske steden als IJlst en Sloten. De route is gebaseerd op een vaart in een Langweerder Sloep 6.50. Je overnacht in Sneek. Prijs voor twee personen op basis van sloephuur, logies en ontbijt vanaf €540,- Neem contact op om een reservering te maken of te vragen naar meer informatie. 

 

 

Terherne

Tweedaagse vaartocht

Tijdens deze tweedaagse tocht vaar je langs gezellige (watersport)dorpen als Heeg en Woudsend en de pittoreske steden als IJlst en Sloten. De route is gebaseerd op een vaart in een Langweerder Sloep 6.50. Je overnacht in Sneek. Prijs voor twee personen op basis van sloephuur, logies en ontbijt vanaf €580,-. Neem contact op om een reservering te maken of te vragen naar meer informatie. 

 

 

Zevenstedentocht (Stavoren en Bolsward)

Driedaagse vaartocht

Deze route laat je in drie dagen een prachtig deel van Friesland zien. Je vaart namelijk door zeven van de Elfsteden. De route is gebaseerd op een vaart in een Langweerder Sloep 6.50.  Je overnacht in Stavoren en Bolsward. Prijs voor twee personen op basis van sloephuur, logies en ontbijt vanaf €790,-. Neem contact op om een reservering te maken of te vragen naar meer informatie.

 

 

Friese Merentocht (Woudsend en Lemmer)

Driedaagse vaartocht

Tijdens deze tocht maakt u kennis met 11 Friese Meren en zult u door schilderachtige dorpen en steden als Terherne, Sneek, IJlst, Balk en Sloten varen. De route is gebaseerd op een vaart in een Langweerder Sloep 6.50. Je overnacht in Woudsend en Lemmer. Prijs voor twee personen op basis van sloephuur, logies en ontbijt vanaf €800,-. Neem contact op om een reservering te maken of te vragen naar meer informatie. 

 

 

 

Vaartochten vanuit Langweer

Vaarroutes in Friesland

Vanuit Langweer kunnen diverse vaartochten gemaakt worden. Langweerder Sloep heeft een aantal tochten uitgestippeld, maar u kunt zelf ook uw route bepalen aan de hand van de vaarkaart die die u meekrijgt.