Villapark Langweer in Friesland

Villapark Langweer, ideaal voor de actieve watersporter. Maar ook als u wilt genieten van al het andere dat Friesland te bieden heeft: rust, natuur en cultuur.

Het park ligt uniek tegen de rand van het dorp, met uitzicht over de Langweerder Wielen. Huur een vakantiehuis aan het water en geniet op en top van Friesland: de oude straatjes van prachtige steden zoals Sneek, de levendige passantenhaven en de rijke historische omgeving vormen een schilderachtig decor. De basis voor een heerlijk verblijf op Villapark Langweer ligt in het concept van mooie vakantiewoningen met eigen aanlegplaats, of de woning heeft uitzicht over de Langweerder Wielen. Tevens kunt bij Villapark Langweer, sloepen, sup boards en fietsen huren. Uw gehuurde boot kunt u bij de woning met eigen aanlegplaats aanmeren. Bezoek de website van Villapark Langweer.

Vakantiehuis aan het water

Een comfortabel verblijf op Villapark Langweer begint bij het kiezen van een vakantiehuis aan het water die het best past bij uw vakantiewensen. Er zijn twee type 6-persoons woningen beschikbaar. Beide typen bieden veel ruimte en alle woningen zijn netjes en comfortabel ingericht. De inventaris omvat tenminste een televisie, dvd speler, stereo apparatuur, koffiezet-apparaat/Senseo, douche of bad, apart toilet en een compleet ingerichte keuken.

Alle woningen zijn ingericht voor zes personen, met in principe een tweepersoons slaapkamer op de begane grond en twee tweepersoons slaapkamers op de verdieping. De tuinen zijn ruim opgezet en voorzien van een eigen parkeerplaats. Een aantal woningen kijkt uit over de passantenhaven en het water van de Langweerder Wielen. Andere vakantiewoningen hebben een eigen aanlegsteiger. U kunt kiezen uit een geschakeld of een vrijstaand vakantiehuis.