De Langweerder Sloep

De Langweerder Sloep is van oorsprong een reddingssloep bestemd voor de Oostzee. Dankzij deze geschiedenis staat de Langweerder Sloep voor betrouwbaarheid en stabiliteit.

Langweerder Sloep heeft een productlijn van stabiele sloepen met brede gangboorden voor een optimaal vaarcomfort. De Langweerder Sloep wordt in Nederland geproduceerd en is leverbaar in 6 verschillende modellen. De standaarduitrusting van de Langweerder Sloep is zeer compleet en met diverse opties uit te breiden. Uiteraard kunnen alle modellen ook geheel naar eigen wens afgebouwd worden.

 

Een prachtig exemplaar

Langweerder Sloep 7.50 Cabin

De Langweerder Sloep 7.50 Cabin heeft standaard dezelfde uitvoering als de Langweerder Sloep 7.50 Classic. Echter is deze uitgebreid met een elegant opgebouwde Cabin, waardoor een ruime slaapgelegenheid wordt gecreëerd.

Aan ruimte geen gebrek

Langweerder Sloep 8.50 Classic

De Langweerder Sloep 8.50 Classic is de grote broer van de Langweerder Sloep 6.50 & 7.50 en heeft verrassend meer mogelijkheden. Klik op de button voor alle informatie.

Heerlijk sloepvaren

Langweerder Sloep 6.50 Classic

De Langweerder Sloep 6.50 is een verrassend complete sloep met comfortabele zitmogelijkheden en een optie tot een zonnedek. Meer weten? Klik op de onderstaande button.

Luxe Tender

Langweerder 700 Tender

De Langweerder Sloep 700 Tender is een ander model van de Langweerder Sloep welke zich onderscheidt door zijn luxe uitstraling. Klik hieronder voor de volledige omschrijving.