Wintervaren in Friesland, it giet oan!

• Halve dag wintervaren: €170,-

Het is natuurlijk schitterend varen op de Friese Meren. Maar heb je wel eens gevaren in de wintermaanden? Deze herfst en winter kun je bij ons het prachtige winterse landschap ervaren vanuit een Langweerder sloep. Wintervaren is een unieke ervaring. Heerlijk genieten van de natuur en de rust op het water. Vanuit de Langweerder Wielen is een geschikte en knusse winterroute te varen. ðŸ§º Wij bieden een speciale winterse picknickmand aan om lekker mee te nemen aan boord. Ook liggen er warme fleecedekentjes klaar bij de receptie. 
Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en ervaar het Friese winterwonderland op een Langweerder Sloep.

𝗧𝗿𝗼𝗰𝗵𝗳𝗮𝗿𝗿𝗲 | 𝗱𝗼𝗼𝗿𝘃𝗮𝗿𝗲𝗻

Het wintervaren is mogelijk in onze Langweerder Sloep 7.50. Dit is een ruime en comfortabele sloep voorzien van een kooktoestel, spoelbak, en koelkast. Deze sloep biedt zitgelegenheid aan totaal 10 personen! Wintervaren is mogelijk op aanvraag en dient telefonisch 0513 499 010 of per mail aangevraagd te worden. Klik hier om een mail te sturen en geef uw wensen door.

Impressie wintervaren

Varen in de herfst en winter biedt een totaal andere belevenis. Je voelt intense rust en vrijheid op het water 🍂

Beelden: Thomas Vaer 

Wintervaarroute - Rondje Goïngarijp

In de herfst en winter is het rondje Goïngarijp, een ideale vaarroute. Vanuit Langweer vaart u door het pittoreske Broek naar Goïngarijp, via het Jentsjemar en De Brekken komt u weer uit op de Langweerder Wielen. Deze doorvaarroute laat u in ongeveer 2.30 uur een mooi stukje Friesland zien.