Over ons

Twirre, gevestigd in het watersportdorp Langweer, is een full-service aanbieder van al uw watersportbehoeften. Twirre is het Friese woord voor ‘wervelwind’.

Twirre bestaat uit Langweerder Sloep, een bedrijf dat Langweerder Sloepen bouwt en verhuurt. De Langweerder Sloep is gemakkelijk vaarbaar, zeer stabiel en comfortabel. Ideaal voor een dagje varen, maar ook geschikt voor een meerdaagse vaarvakantie.

Villapark Langweer & Recreatiepark Leyenspolder liggen direct aan het water. Een perfecte plek om te genieten van de rust en natuur. Maar ook een toplocatie voor watersportliefhebbers. Met het pittoreske centrum van Langweer op loopafstand en de mooie ligging van het park, is dit de ideale locatie voor een ontspannen of juist actieve vakantie. Het merendeel van de woningen ligt direct aan het water en heeft een eigen aanlegsteiger.

Dé Sloep fan Fryslân Deze 11 meter lange sloep kan gereserveerd worden voor onvergetelijke tochten op de Friese Meren en biedt ruimte voor tot wel 35 personen. Op Dé Sloep fan Fryslân komen meerdere werelden samen. Het roemruchte verleden van de reddingssloep, de beleving van het Friese Merengebied én een luxe culinaire ambiance. En dat allemaal, terwijl je vaart.

De Twirre haven ligt direct aan de Langweerder Wielen. Dé perfecte locatie voor een ontspannen of juist actieve (vaar)vakantie.

Graag verwelkomen wij u bij Twirre.