Verrassend compleet

Langweerder Sloep 5.50 Classic

De Langweerder Sloep 5.50 Classic is zeer compleet uitgerust, zodat u zo comfortabel mogelijk kan varen. De sloep heeft zitgelegenheid voor maximaal 4 personen.

Veilig en comfortabel

Langweerder Sloep 6.50 Classic

Deze sloep biedt veel luxe en comfort! Er is zit gelegenheid voor maximaal 6 personen.

Unieke sloep

Langweerder 700 Tender

Door de ronde indeling voor in de sloep is er een ruime zithoek gecreëerd, welke u in een handomdraai verandert in een comfortabele slaapgelegenheid. Er is zitgelegenheid voor 8 personen en u kunt met 2 personen overnachten op de sloep.

Luxe op en top

Langweerder Sloep 7.50 Classic

De Langweerder Sloep 7.50 Classic is één slagje groter dan de Langweerder Sloep 6.50 Classic en biedt daardoor nog meer ruimte en mogelijkheden. Zitgelegenheid voor 10 personen en u kunt met 2 personen overnachten op deze sloep.

Net wat extra

Langweerder Sloep 7.50 Cabin

De Langweerder Sloep 7.50 Cabin heeft standaard dezelfde uitvoering als de Langweerder Sloep 7.50 Classic, echter is deze uitgebreid met een elegant opgebouwde Cabin. Er is zitgelegenheid voor 10 en slaapgelegenheid voor 2 personen.

Zeeën van ruimte

Langweerder Sloep 8.50 Classic

De Langweerder Sloep 8.50 Classic is de grote broer van de Langweerder Sloep 6.50 & 7.50 en heeft verrassend meer mogelijkheden. Door de grote ruimtelijke indeling zijn er voor 12 personen zitplaatsen en kunt u met 4 personen overnachten.

Ideaal voor grote groepen

Langweerder Sloep 8.50 Cabin

De Langweerder Sloep 8.50 Cabin is een andere variant op de Langweerder Sloep 8.50 Classic. De cabin geeft deze sloep een stoer en comfortabel uiterlijk. Op deze sloep kunnen ook 4 personen overnachten en biedt zitgelegenheid aan 12 personen.