Langweerder Cruiser 800 huren

Nieuwe elegante Langweerder Cruiser 800: Luxe en comfort op het water

Deze ruime en elegante cruiser is ontworpen om tot vier personen een comfortabele vaarervaring te bieden, met twee slaapplaatsen in de kajuit en twee in de kuip (2 volwassenen en 2 kinderen) en zit gelegenheid voor 6 personen, waardoor hij perfect is voor zowel dagtochten als overnachtingen. Aan boord vindt u een 2-pits kooktoestel en een spoelbakje met hydrofoor pomp voor stromend water, waardoor het bereiden van maaltijden aan boord een fluitje van een cent is. Voor meerdaagse tochten krijgt u van ons bestek, bekers en borden mee, terwijl u zelf voor het beddengoed (kussens en dekens/dekbed) zorgt.

Dankzij de brede gangboorden en de stevige zeerailing kunnen passagiers zich veilig en vrij aan boord bewegen. De cruiser biedt uitstekende zitmogelijkheden; de kuip is ruim en biedt diverse zitmogelijkheden, terwijl de kajuit, met een stahoogte van 1,75 meter, is voorzien van meerdere kastjes en bakskisten voor het opbergen van persoonlijke spullen.

De cruiser is uitgerust met een walstroomaansluiting, voor extra gemak zijn er meerdere USB-aansluitpunten geïnstalleerd voor het opladen van elektronische apparaten.

In de kajuit van de Cruiser is een elektrisch bediend pomptoilet aanwezig, mooi weggewerkt achter een handige afdekconstructie.

De bestuurdersstoel (in hoogte verstelbaar) zorgt voor optimaal vaarcomfort door de bestuurder een uitstekend zicht te bieden over de kajuit. De cabriokap met achtertent is een ander hoogtepunt, die niet alleen bescherming biedt, maar ook flexibiliteit dankzij de afritsbare zij- en achterraam, waardoor een bimini-achtige ervaring in de kuip wordt gecreëerd.

De tarieven zijn exclusief brandstof: 3 t/m 4 dagen € 35,00 en 5 t/m 7 dagen € 45,00. Bij 1 of 2 dagen huur is de brandstof inclusief.

  • Legitimatie verplicht (geldig identiteitsbewijs)
  • Huisdieren op aanvraag
  • Eigen risico per boot € 500,00 (door middel van machtigingsformulier)
  • Minimum leeftijd 21 jaar
Lees verder Minder tekst

Voorzieningen

  • 220v
  • Boegschroef
  • Koelkast
  • Stromend water
  • 220 V-walstroom

Kenmerken

Categorie
sloep
Personen
2 - 4 personen
Lengte
7.50 meter
Breedte
2.60 meter
Hoogte
1.55 meter
Diepgang
0.65 meter
Bouwjaar
2024
Dieseltank
75 liter

Reserveren

Selecteer een datum om de beschikbaarheid te zien:
  28 april 2024
Opties worden geladen...

Extra's aan boord van uw sloep

Een dagje genieten op de Friese Meren en over het Sneekermeer naar Sneek varen? Wij maken je vaartocht in Friesland compleet met diverse lekkernijen aan boord!

Tijdens een dag varen krijg je uiteindelijk trek. Gelukkig is het mogelijk op bij ons allerlei etenswaren en drinken te bestellen om onderweg van te genieten. Van een goedgevulde picknickmand tot een hapjespakket. Bij het boeken van uw sloep kunt u de gewenste extra's aan ons doorgeven.

  • Picknickmand/borrelmand

    € 24,00 per persoon (minimaal 2 personen)

    Brood en smeersels, Friese kaas, charcuterie, wraps vis en vlees, olijven en nootjes, groente stengels, nacho's

  • Lunch

    € 22,50 per persoon (minimaal 2 personen)

    2 soorten wraps vis/vlees - 2 soorten sandwiches vis/vlees - suikerbrood met roomboter - gemengde salade - fruit - dessert

  • Koffie/thee met oranjekoek

    € 8,00 per persoon

    Koffie en/of thee, suiker, koffiemelk, bekers, lepeltjes en oranjekoek