Verhuur

Het leven gaat een stukje langzamer in een Langweerder Sloep. Water, natuur, rust, dé ingrediënten voor een ontspannen dag op het water. Heerlijk genieten van de omgeving en het gezelschap.

Het zeer centraal gelegen Langweer is de basis voor onvergetelijke vaartochten. In een mum van tijd via de Langweerder Wielen op de Goïngarijpster Poelen en het Sneekermeer. Vanaf daar kunnen lange tocht worden gemaakt door Sneek en IJlst en via het Heegermeer zijn de langgerekte Fluessen te bereiken. Sloepvaren is een belevenis apart: het is stoer en comfortabel. De Langweerder Sloep biedt ruimte en comfort voor een dagje varen met familie en vrienden, maar is ook geschikt voor meerdaagse tochten. Er zijn verschillende modellen te huur bij Langweerder Sloep.

Het overzicht

Sloepverhuur

Bekijk hier alle sloepen in de verhuur bij Langweerder Sloep. Voor meer informatie over nieuwbouw of occasions kunt u terecht op de desbetreffende pagina's. 

Geef uw reis iets extra's

Arrangementen

Tijdens uw vaartocht kunt u genieten van verschillende arrangementen. Deze bestaan onder andere uit georganiseerde dagtochten of verschillende lekkernijen aan boord. Klik hieronder voor het overzicht.

De routes

Vaargebieden

Rondom Langweer liggen prachtige vaarroutes. Deze variëren van een paar uur tot een volledige dagtocht, waarbij u altijd weer uitkomt in Langweer. Bekijk de vaarroutes door op de onderstaande button te klikken.

Maak uw trip volledig

Verhuur vakantiewoningen

Bekijk hier de woningen van Villapark Langweer. Veelal direct gelegen aan het water waardoor u het ideaal kan combineren met het huren van uw sloep. Van uw slaapplaats direct het water op! Klik hieronder voor meer informatie.