Villapark Langweer

Villapark Langweer, ideaal voor de actieve watersporter. Maar ook als u wilt genieten van al het andere dat Friesland te bieden heeft: rust, natuur en cultuur.

Het park ligt uniek tegen de rand van het dorp, met uitzicht over de Langweerder Wielen. Op en top Friesland: de oude straatjes, de levendige passantenhaven en de rijke historische omgeving vormen een schilderachtig decor. De basis voor een heerlijk verblijf op Villapark Langweer ligt in het concept van mooie vakantiewoningen met eigen aanlegplaats, of de woning heeft uitzicht over de Langweerder Wielen. Tevens kunt bij Villapark Langweer Sloepen, zeilboten en optimisten huren. Uw gehuurde boot kunt u bij de woning met eigen aanlegplaats aanmeren. Klik hieronder voor de website van Villapark Langweer.

Vakantiewoningen

Een comfortabel verblijf op Villapark Langweer begint bij het kiezen van een vakantiewoning die het best past bij uw vakantiewensen. Er zijn twee type 6-persoons bungalows beschikbaar. Beide typen bieden veel ruimte en alle woningen zijn netjes en comfortabel ingericht. De inventaris omvat tenminste een televisie, dvd speler, stereo apparatuur, koffiezet-apparaat/Senseo, douche of bad, apart toilet en een compleet ingerichte keuken. Alle woningen zijn ingericht voor zes personen, met in principe een tweepersoons slaapkamer op de begane grond en twee tweepersoons slaapkamers op de verdieping. De tuinen zijn ruim opgezet en voorzien van een eigen parkeerplaats. Een aantal woningen kijkt uit over de passantenhaven en het water van de Langweerder Wielen. Andere bungalows hebben een eigen aanlegsteiger. U kunt kiezen uit een geschakelde bungalow of een vrijstaande bungalow.