Arrangementen

Meerdaagse tochten

Vanuit de haven van Langweer vertrekt u met een Langweerder Sloep 6.50 voor een 2 daagse of een 3 daagse tocht over de Friese wateren.

Wij regelen voor u de overnachting(en) waar mogelijk direct aan het water, zodat u zich daarover niet druk hoeft te maken en volop kunt genieten van het varen in een Langweerder Sloep en alles wat Friesland te bieden heeft. Voor dit arrangement hebben wij verschillende routes voor u samengesteld.

Dagtochten

Maak uw dag sloepvaren compleet met één van onze unieke dagarrangementen!

Met onze diversiteit aan arrangementen kunnen wij u een leuke aanvulling geven op een dagje sloepvaren. Van een avontuurlijke tocht met de hele familie of samen culinair genieten van dé lekkernijen van Friesland! Onderstaande arrangementen zijn alleen in combinatie mogelijk met het huren van een Langweerder Sloep.

Extra's aan boord

Een dagje genieten op het water? Wij zorgen voor diverse lekkernijen aan boord!

Tijdens een dag varen krijg je uiteindelijk trek. Gelukkig is het mogelijk op bij ons allerlei etenswaren en drinken te bestellen om onderweg van te genieten. Van een goedgevulde picknickmand tot een hapjespakket. Klik op de onderstaande button voor een volledig overzicht.