Meerdaagse tochten

Vanuit de haven van Langweer vertrekt u met een Langweerder Sloep 6.50 voor een 2 daagse of een 3 daagse tocht over de Friese wateren.

In het voor- en naseizoen kunnen wij voor u de overnachting(en) regelen, zodat u zich daarover niet druk hoeft te maken. Zo kunt u volop genieten van het varen in een Langweerder Sloep en alles wat Friesland te bieden heeft. Voor meerdaagse tochten hebben wij verschillende arrangementen/routes voor u samengesteld. 

In de maand augustus (hoogseizoen) kunnen wij u de sloep én vaarroutes wel aanbieden. U dient in deze periode zelf de overnachtingslocaties te boeken. 

Heeft u vragen over wat de mogelijkheden zijn, neemt u dan gerust contact met ons op.

 

 

2 daagse tocht

Sloepentocht Terherne

Tijdens deze 2 daagse tocht vaart u in een Langweerder Sloep 6.50 van Langweer via Broek, Akkrum en Grou naar Terherne. Hier hebben wij een overnachting met ontbijt voor u geregeld, de volgende dag kunt u de tocht via het Sneekermeer voortzetten.

2 daagse tocht

Sloepentocht Lemmer

Tijdens deze 2 daagse tocht vaart u in een Langweerder Sloep 6.50 van Langweer via Heeg, Woudsend en Sloten naar Lemmer. Hier hebben wij een overnachting met ontbijt voor u geregeld, de volgende dag kunt u de tocht voortzetten.

2 daagse tocht

Sloepentocht Sneek

Tijdens deze 2 daagse tocht vaart u in een Langweerder Sloep 6.50 van Langweer via Broek, Goïngarijp en Terherne naar het Sneekermeer om vervolgens door Uitwellingerga en Oppenhuizen op Sneek aan te koersen. Hier hebben wij een overnachting met ontbijt voor u geregeld, de volgende dag kunt u de tocht voortzetten.

Bjusterbaarlike Doarpentocht

Deze tocht gaat langs de schilderachtige dorpjes van Mid-Friesland, zoals Akkrum, Earnewald, Grou, Wergea en Terherne. En door het prachtige natuurgebied De Alde Feanen. De eerste nacht slaapt u in de omgeving van Earnewâld. De tweede nacht brengt u door in Terherne.

3 daagse sloepentocht

Friese Merentocht met sloep varen

Tijdens deze tocht maakt u kennis met 11 Friese Meren en zult u de sfeer van o.a. Terherne, Sneek, IJlst, Balk en Sloten ook mee krijgen. U verblijft een nacht in het watersportdorp Woudsend en via de Luts vaart u dwars door de Gaasterlandse Bossen naar het gezellige centrum van Lemmer. Hier verblijft u de 2e nacht.

3 daagse sloepentocht

Elfstedentocht varen

Vaar tijdens deze tocht via de beroemde schaatsroute en geniet volop van alles wat Friesland te bieden heeft: rust, ruimte en cultuur. U kunt zeven van de beroemde Friese 11-steden bezoeken en vaart door het bosrijke Gaasterland. Uw overnacht in de Hanzesteden Stavoren en Bolsward.

3 daagse sloepentocht

Greidentocht met sloep varen

Via vele mooie weidelandschappen vaart u door het noordelijke deel van de provincie Friesland naar Leeuwarden. U meert aan in de Prinsentuin en overnacht in deze sfeervolle hoofdstad. De tweede dag vervolgt u de tocht door nostalgische natuurgebieden van Friesland richting Grou.