Dagtocht arrangementen

Maak uw dag sloepvaren compleet met één van onze unieke dagarrangementen!

Met onze diversiteit aan arrangementen kunnen wij u een leuke aanvulling geven op een dagje sloepvaren. Van een avontuurlijke tocht met de hele familie of samen culinair genieten van dé lekkernijen van Friesland!

Onderstaande arrangementen zijn alleen in combinatie mogelijk met het huren van een Langweerder Sloep.

Bourgondisch arrangement

Genieten van de prachtige omgeving en het lekkere eten & drinken van Friesland. Met dit 1-daagse arrangement vaart u in een Langweerder Sloep naar de mooie stad Sneek. In de binnenstad geniet u van een heerlijke lunch.

Kids captain arrangement

Avontuurlijk genieten van het Friese merengebied. Met dit 1-daagse arrangement vaart u met de Langweerder Sloep via een puzzeltocht naar Terherne. In Terherne brengt u een bezoek aan de Kameleonboerderij in het dorp Lenten. Waan je midden in de jaren 50 en los de toestand in het dorp via een puzzel/speur-route op, smeed je eigen platslaplaatje.

Sportief arrangement

Sloep varen & waterskiën of wakeboarden in Friesland! Met dit 1-daagse arrangement vaart u met elkaar in een ruime Langweerder Sloep richting Sneek. Daar komen jullie aan bij de waterskibaan waar je een uur kunt waterskiën of wakeboarden.

Fierljep arrangement

Sloep varen & een clinic fierljeppen in de elfstedenstad IJlst. Met dit 1-daagse arrangement vaart u via een mooie route door de stad Sneek naar IJlst. Daar komt u aan bij de Fierljepschansen waar er een 1,5-2 uur durende clinic fierljeppen wordt gegeven.