Verrassend compleet

Langweerder Sloep 5.50

De Langweerder Sloep 5.50 is zeer compleet uitgerust, zodat u zo comfortabel mogelijk kan varen. De sloep heeft zitgelegenheid met zit- en rugkussens, een verhoogde buiskap tegen de regen en de vloer is fraai afgewerkt met teakhout. Wilt u meer weten? Klik dan op donderstaande knop

Veilig en comfortabel

Langweerder Sloep 6.50

De Langweerder Sloep 6.50 is een slag groter dan de 5.50 en ook zeer compleet uitgerust. Naast de buiskap en de zit- en rugkussens hebben deze sloepen brede gangboorden, waardoor in- en uitstappen gemakkelijk gaat. Bent u geïnteresseerd? Klik dan op de onderstaande button.

Luxe op en top

Langweerder Sloep 7.50

Met een lengte van bijna 8 meter heb je op de Langweerder Sloep 7.50 geen gebrek aan ruimte. De boot is van alle gemakken voorzien door de ingebouwde koelkast, een gasstel en voldoende slaapgelegenheid. Klik voor meer informatie op de onderstaande button.

Zeeën van ruimte

Langweerder Sloep 8.50

De Langweerder Sloep 8.50 is de grootste sloep van het stel en heeft ook de meeste mogelijkheden. Er kunnen gemakkelijk 12 personen meevaren en er zijn 4 slaapplaatsen, waardoor er voldoende ruimte is voor elk gezin. Klik op de onderstaande button voor alle sloepen.

De keuze is reuze

Diverse merken

Naast onze Langweerder Sloepen hebben we nog een ruim aanbod occasions bestaande uit andere hoogwaardige merken. Klik hieronder voor een volledig overzicht van deze occasions.