Leuke tussenstops

Wanneer u bij ons in Friesland een sloep huurt is het leuk om af en toe een tussenstop te maken. Wij hebben de mooiste plekjes in Goingarijp, Terherne, Sneek, Sloten en natuurlijk Langweer voor u op een rijtje gezet.

 • Terherne

  Picknickers
  Deze leuke foodbar mag je niet overslaan als je langs Terherne vaart. Je hebt bij Picknickers uitzicht over het Sneekermeer, het eten is biologisch en alles is even lekker. Ga langs voor een ontbijtje, zoet, ijs, lunch, borrel of diner. Voor kids is het Kameleondorp in Terherne een bezoekje waard.

  Paviljoen SALT
  Een unieke locatie met uitzicht over het Sneekermeer. De perfecte locatie voor een lunch, diner of een feest aan het water.

 • Sneek

  Wanneer je de binnenstad van Sneek invaart kun je langs de bekende Sneeker Waterpoort varen. Je kan ervoor kiezen om de boot aan te leggen in Sneek kun je mooi de stad bezoeken. In de binnenstad zijn genoeg eettenten, horecagelegenheden en winkels te vinden.

 • Sloten

  Een van de steden uit de Elfstedenroute en het kleinste stadje van Friesland. Het stadje heeft vele historische bezienswaardigheden, waterpoorten en gezellige terrassen en cafés. 

  Tip! Neem een kijkje op onze website om meer te weten te komen over meerdaagse sloepentochten.

 • Afsluiten in Langweer

  Na een heerlijke dag sloepvaren kunt u de dag afsluiten met een hapje of drankje op een van de mooie terrassen in Langweer.